Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Τελικά και το Mega θέλει την άσχημη του

Τελικά η άσχημη Μαρία θα παίξει στο Mega Κύπρου. Οι φήμες περιοδικού αλλά και του αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ. ότι η Μαρία θα βρισκόταν στο ΡΙΚ δεν ήταν σωστές. Όχι ότι είναι και καλό το εργάκι....
Share/Bookmark

No Comment


--------------------------------
Τα σχόλια δικά σας....
Share/Bookmark

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Και τώρα ενημέρωση

-> Νέα σήριαλ έρχονται, μεταξύ των οποίων και η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, Γιούγκερμαν. Στο Mega έρχεται η εκπληκτική μαύρη κωμωδία Μαύρα Μεσάνυχτα.
-> Στο Mega συνεχίζονται οι ανεπανάληπτοι S1NGLES, το Κόκκινο Δωμάτιο, και άλλες εκπληκτικές σειρές.
-> Ο Χάρης Ρώμας ξανακτυπά με νέο σήριαλ, το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείον, στον ΑΝΤ1.
-> Σχεδόν ξεκίνησε η νέα σεζόν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έφτιαξε το team του για τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί. Οι φήμες που ήθελαν τον Μουτσινά στον Όμορφο Κόσμο διαψεύσθηκαν.
-> Νεο κυπριακό σήριαλ έρχεται στο Σίγμα δια χειρός Τσιάκκα. (Αρχίζω να φοβάμαι!!)
-> Στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται το σήριαλ του Ντίνου Οδυσσέως, Δείξε μου τον Φίλο σου.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, καλό σας απόγευμα.

Share/Bookmark

Την χάσαμε την δουλεία μας....

Άνεργος θα μείνω ο καημένος ο blogger. Η Χριστιάνα έκανε ολόκληρο δελτίο χωρίς λάθος!! Εγω τώρα με τι θα ασχολούμαι;;;


Η Χριστιάνα στο κεντρικό δελτίο τωρα!

Share/Bookmark

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Τα βίντεο που προκάλεσαν τον σεισμό!

Εγώ χαμπάρι δεν πήρα τον σεισμό αλλά εξασφάλισα το βίντεο τα οποία τον προκάλεσαν.
->Το πρώτο είναι το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για την σεζόν 2007-2008

->Το δεύτερο είναι το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Χριστιάνα Θεοδοσίου

Online Videos by Veoh.com
(θα το βρείτε και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=tsZ9DyJ0cAo )

Πιθανολογείται ότι αυτή η αγγελία που δημοσιεύθηκε στον "Πολίτη" έχει ανάμειξη στην υπόθεση. Παρατηρήστε την προσεκτικά. Κάντε κλικ για ζουμ.

Share/Bookmark

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Από την πρωτεύουσα της Κύπρου...

(UPDATE 3:54 μμ: Τα προβλήματα επιλύθηκαν )
...και τις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ, τα τεχνικά προβλήματα των καναλιών. Τα κρατικά κανάλια μέχρι πριν από μερικές στιγμές στιγμές αντιμετώπιζαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα με την μετάδοση τους. Αυτή την στιγμή το πρόβλημα έχει σχεδόν επιλυθεί και τα κανάλια έχουν συνδεθεί με τον Alpha και την ERT World/Euronews μέχρι την επίλυση τους.

Share/Bookmark

Μικρά και διάφορα

Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα δεν θεώρησα ότι είχα κατι πιο σημαντικό να πω, γιαυτό και δεν έγραψα κάτι αυτές τις μέρες.
Δεν θα αναλύσω άλλο αυτό το θέμα αλλά θα σας πω μικρες ειδήσεις από τον κόσμο της τηλεόρασης για να μην ξεχνούμε και πιο είναι το θέμα του ιστιολογίου αυτού.
-> Η Χριστιάνα Θεοδοσίου δεν έκανε πολλά "λάθη" στο δελτίο ψες και αυτά που έκανε δεν ήταν καν σημαντικά γιαυτό δεν υπάρχει το ανάλογο βίντεο σήμερα.
->Τραπεζικούς λογαριασμούς για βοήθεια των πληγέντων άνοιξαν τα τηλεοπτικά κανάλια.
->Το PLUS TV αν και έκλεισε τον πρώτο του χρόνο ακόμα είναι ΝΕΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!
-> Μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε ΠΡΩΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.
->Συνεχίζεται η ψηφοφορία για το πως προτιμάτε την εκπομπή "Καλημέρα". Όσοι δεν ψηφίσατε, ψηφίστε τώρα!. (Το "ψηφοδέλτιο" είναι δίπλα)
--------
Το ακόλουθο μήνυμα το λάβαμε μέσω e-mail από αναγνώστη μας, τον Κώστα Κ..

"Ασχήμισε η TV και το Plus μας ομορφαίνει….
Με άσχημες γέμισε η Κυπριακή TV. Πρώτα η Λέτη η άσχημη που… έμεινε άσχημη ασχημίζει τον ΑΝΤ1 . Από την αντίπαλη πλευρά έχουμε την γεματούλα και άσχημη Βαλεντίνα (του Σίγμα) η οποία βιάστηκε και έπιασε τους αισθητικούς και τους διαιτολόγους και μετατράπηκε σε κούκλα. Η ασχήμια τριτώνει με τη Μαρία (του Σαρμπελ) να ξεκινά να προβάλετε από τη νέα σαιζόν από τη συχνότητα του ΡΙΚ. Ενώ τα υπόλοιπα κανάλια ασχημίζουν τη Τηλεόραση υπάρχει και ένα κανάλι το οποίο προσπαθεί να μας ομορφύνει (όσο μπορεί) με την (ανούσια σειρά) Top Modelsη οποία κάθε άλλο παρά στο Top βρίσκετε. Απ’ ότι φαίνεται οι τηλεθεατές προτιμούν τις άσχημες που πιάνουν κορυφή και όχι τα άπατα Μοντέλα"
-------


Share/Bookmark

Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Δεν υπάρχουν λόγια...


Share/Bookmark

Το Δελτίο Του Σαββάτου

->Ο ΑΝΤ1 απέκτησε συνδρομητικό κανάλι, το PLAY, το οποίο εκπέμπει μέσω της πλατφόρμας miVision. Όσοι δεν έχετε miVision και μένετε στην Λάρνακα μπορείτε να δείτε το PLAY δείτε μέσω του καναλιού VOX μετά τις 2 το πρωί. (Η είδηση που είναι γραμμένη με bold είναι από το περιοδικό Cappuccino, μην μας πείτε και κλέφτες ;) )
->Μαραθώνιο ενημέρωσης κάνουν ΟΛΑ τα κανάλια σήμερα, με συνδέσεις με ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Τώρα το γιατί στις δικές μας πυρκαγιές έκαναν ένα Έκτακτο Δελτίο και έξ' απ' την πόρτα, δεν το κατάλαβα;
-> Εκτάκτως και το 7-10 ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου για να ανταγωνιστεί το Καλημέρα.
-> Τα γενέθλια της είχε η Σκορδέλη χθες και ξέχασα να το γράψω. Να τους ζείσεις!
-> 12 μήνες πρώτος ο ΑΝΤ1 σε τηλεθέαση, και κάθε 10 λεπτά μας βάζει το σποτ. Καλύτερο πάντως ήταν το ΡΙΚ, όταν πριν χρόνια πήρε για μία μέρα την 2η θέση το είπε στις Ειδήσεις του. (Φέτος που είναι τόσους μήνες 2ερο γιατί δεν το είπε;;;)
->
Πότε θα γυρίσει ο Μαρίνος Νομικός από τις διακοπές και να γράψει στο περιοδικό (TV Mania);; Μας έλειψε!
Share/Bookmark

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Έκτακτο Δελτίο

->Σε λίγο η Μέλανη (καλά και ο Τσουρούλης) επιστρέφει στο "Καλημέρα" και πετάει έξω την Σκορδέλη (καλά και τον Μαρκαντώνη). Εσείς όμως ποία προτιμάτε;;; (καλά και ποιον προτιμάτε).
->Μόλις πριν από 5 λεπτά έλαβα ένα μέηλ από άγνωστο άτομο που σε γενικές γραμμές μου λέει ότι έχω εμμονή με την Χριστιάνα Θεοδοσίου και αν συνεχίσω έτσι θα βρω το αυτοκίνητο μου, κάρβουνηζέ (ελληνογαλλική λέξη). Ευτυχώς που δεν έχω!
->Γιαυτό δείτε βίντεο με την Σκορδέλη μέχρι να αγοράσω αυτοκίνητο.
->Στην εκπομπή "Καλημέρα" σήμερα 24 Αυγούστου 2007, ο αστρολόγος μας είπε να περιμένουμε μέχρι τις 8 (οκτώ) Αυγούστου για να δούμε φως στο τούνελ των αισθηματικών μας προβλημάτων. Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω ή να περιμένουμε του χρόνου;;;
->Ένα όχι και τόσο αξιόπιστο πουλάκι μου είπε ότι η Φιλιππίδου έχει υπογράψει στον ΑΝΤ1.
Share/Bookmark

Αγάπη μου μην κλαίς, είναι μονάχα εκλογές...

Φωτιές άναψε ο Αρχιεπίσκοπος με τις δηλώσεις του και την έμμεση υποστήριξη του προς υποψήφιο πρόεδρο ( καταλάβατε ποιον έτσι;). Και επειδή το θέμα μας είναι η τηλεόραση, να επικεντρώσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ιδιοκτησία του Αρχιεπισκόπου. Θα έχετε παρατηρήσει πολλές αλλαγές στον σταθμό. πχ εκπομπές του Mega Ελλάδος που έχουν θέμα την πολιτική μπήκαν στο πρόγραμμα του σταθμού, που δεν προβλήθηκαν κανονικά, τον χειμώνα δηλαδή αλλά αιφνιδίως μετά την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στον Αρχάγγελο. Ίσως να γεμίζουν απλά το πρόγραμμα του σταθμού, ίσως θέλουν να θέλουν να βάλουν επαναλήψεις που δεν είχαν πρώτη προβολή (οποίος κατάλαβε, κατάλαβε, εγώ δεν...) αλλά ένα πιο πονηρό μυαλό από το δικό μου θα παρατηρούσε ότι οι εκπομπές αυτές ταιριάζουν λίγο με την πολιτική του αρχιεπισκόπου.

(εικόνα/λογότυπο από τον fedonas)

Share/Bookmark

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Τα νέα... της Αντέννας

Το νέο "επεισόδιο" της σειράς "Τα Νέα του ΑΝΤ1" (εναλλακτικός τιτλος "Τα νέα... της Αντέννας").
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.veoh.com/videos/v1019149mEhxptTB

Share/Bookmark

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Guess Who

Το βίντεο αυτό μου το έστειλε ο Fedonas. Αν βρείτε ποια είναι στο βίντεο κερδίζετε ένα 5ήμερο ταξίδι στην Καραϊβική για 2 άτομα. Εύκολο είναι.


Online Videos by Veoh.com

----
Δείτε επίσης http://www.youtube.com/watch?v=qpyhoazmUTI
Share/Bookmark

Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων

Κυρίες και κύριοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες o blogger "minustv" επέστρεψε στα καθήκοντα του συντομότερα από ότι αναμενόταν, αφού τα τεχνικά προβλήματα στο δίκτυο έχουν επιλυθεί. Ακολουθεί σύντομη ενημέρωση.

-> Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά το "Καλημέρα" με τον Χρύσανθο Τσουρούλη και την Μέλανη Στέλιου.
->Στις οθόνες μας ξαναγύρισε και η Χριστιάνα Θεοδοσιόυ μετά από αρκετές μέρες απουσίας (μάλλον θα διάβαζε κανένα λεξικό και ξεχάστηκε) , στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ετοιμαστείτε για δελτία "πάνω από το όριο του καύσωνα" !!!
->Στο Plus TV επιτέλους οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν κανονικά!! Μάλλον επειδή δεν έχουν μείνει και πολλοί εργαζόμενοι, γιαυτό τους πλήρωσαν.
->Οι "μεγάλοι σταρ" του Alive δήλωσαν συμμετοχή στο σόου παρουσιαστών του Alpha. Πάλι ρεζίλη θα γίνουμε!!!
->Ο Λουκάς Φουρλάς παραιτήθηκε από το Mega για να ενταχθεί στο επιτελείο του υποψηφίου προέδρου Ιωάννη Κασουλίδη.

Share/Bookmark

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

ΤηλεLive! Νέα Έκδοση

Μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νέα έκδοση του ΤηλεLive!. Η έκδοση 1.0.4 περιλαμβάνει νέα κανάλια και περισσοτέρους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Για να την "κατεβάσετε" ακολουθείστε τον το σύνδεσμο (link) http://www.mediafire.com/?bo9kv4t2ted. Θα ήθελα τα σχόλια σας όσον αφορά το interface, την "εμφάνιση" δηλαδή της εφαρμογής γιατί θα την στείλουμε για extreme makeover.
Share/Bookmark

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

μια ισοτιμία σας παρακαλώ!!!

Ακόμα ένα Alive γκάλοπ με ένα ιδιαίτερο θέμα : " Ο 50cent και το Ευρώ". Και οι άτυχοι που απάντησαν ανάλυσαν την ισοτιμία του 50cent (του τραγουδιστή) με το Ευρώ!!! Δηλαδή με τέτοια ασχολούνται στον Όλυμπο οι "θεοί";
Share/Bookmark

Μην χάσετε το ΤηλεΩρες

Και την συνέντευξη του Νεόφυτου Επαμεινώνδα, διευθυντή της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. Διαβάστε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του ως Διευθυντής της Αρχής, σχολιάζει τα κυπριακά ΜΜΕ και εξηγεί τον ρόλο της Αρχής.
Share/Bookmark

Το Μουσικό Κουτί μεγαλώνει....

...και συνεργάζεται πλέον με τις εταιρίες Minos EMI, Universal Music, Heaven. Το Music Box είναι το μόνο κανάλι στην Κύπρο που έχει τα δικαιώματα προβολής των βίντεο κλιπ των παραπάνω εταιριών.
Share/Bookmark

Η Τηλε τώρα Live!

Με χαρά σας παρουσιάζω το ΤηλεLive! μια ακόμη προσπάθεια για την παρακολούθηση τηλεόρασης από το διαδίκτυο. Δείτε την προσωρινή ιστοσελίδα του ΤηλεLive!. Περιμένω εντυπώσεις. Μονό μην πείτε ότι μετά από μερικά λεπτά διακόπτετε το βίντεο, τα περισσότερα streams είναι demo εταιριών streaming.
Share/Bookmark

Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

Κορίτσι για MEGAλα πράγματα.

Η Σαββίδου ανάλαβε το κεντρικό δελτίο του Μέγκα και πιστέψτε με της πάει πολύ. Στο MEGA υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι δημοσιογράφοι αλλά η Σαββίδου ξεχωρίζει. Πράγματι είναι άψογη στη παρουσίαση.
Αλλά μιας και ήμαστε στο MEGA να πάμε αρκετά χρόνια πίσω και να δούμε την κυρία στην επόμενη φώτο.
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια είναι.
Αν ξέρει κανείς ποία είναι ας το πει με comment στο blog.
Φέρνει λίγο στην Αλεξανδρινού, λίγο στην Σαββίδου αλλά μάλλον δεν είναι.

Share/Bookmark

Βέρα στο αριστΕΡ(Τ)ό

-Μα πώς μπορεί το ΑΚΕΛ να λέει ότι το Plus TV δεν έχει σχέση με το κόμμα. Σήμερα στις 8:45 έπαιξαν ρεπορτάζ για τους αριστερόχειρες το οποίο η παρουσιάστρια προλόγισε με ιδιαίτερη θέρμη. Άσε που το ρεπορτάζ ήταν της ΕΡΤ, στο μοντάζ όμως είπαν ότι δεν πρέπει να δει ο τηλεθεατής τους (ναι σωστά τηλεθεατής, γιατί τηλεθεατές, έστω και 2 κάπως δύσκολο) ότι είναι από την ΕΡΤ και έτσι το κάλυψαν....για τα καλά!!!
(εκείνο το άσπρο πίσω από το λογότυπο του PLUS θέλει να καλύψει το λογότυπο της ΝΕΤ που είναι αυτό
(καλά τόσο τεράστιο είναι που έπρεπε να καλύψουν την μισή οθόνη;;;)

Share/Bookmark

(E)εεε πόσο να 'ντέξω;;;

Τα Μουσικά Βραβ(Ε)ία Κύπρου τα 'χετε ακουστά; Τα Mad Awards; Τα Playmat(Ε); ή έστω τα καλλιστεία της Carlsb(Ε)rg; Μάλλον όλοι τα ξέρετε...
Στο Σίγμα μάλλον όμως νομίζουν ότι δεν τα ξέρουμε, γιατί κάθε βδομάδα τα δείχνουν σε (Ε)πανάληψη. Αυτή την βδομάδα Μουσικά Βραβ(Ε)ία Κύπρου, την άλλη φαντάζομαι τα MAD Awards. Και οι παρουσιαστές είναι οι ίδιοι, που να ξ(Ε)χωρίσεις τι βλέπεις;;;
Και αν δεν κάνω λάθος σήμερα τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου μεταδόθηκαν χωρίς την σήμανση (Ε).
Τίποτα καλύτερο να γεμίσουν την prime zon(Ε) δεν έχουν; Καμία Β(Ε)ντ(Ε)τα;;;
Share/Bookmark

Κυριακή 12 Αυγούστου 2007

Ινδική Βεντέτα

Η σειρά του Σίγμα "Βεντέτα" πάει στην Ινδία. Ο Γιώργος Τσιάκκας θέλει την Μάγια να φεύγει για την πατρίδα της με το μωρό της. Στην συνέχεια το καστ της σειράς θα την αναζητήσει στην Ινδία.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και στο Travel Channel να είναι η σειρά εμένα δεν μου αρέσει. Οι φάν της σειράς πάντως αγωνιούν για τις εξελίξεις στην σειρά. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη.
Share/Bookmark

Δεν Ξεχνώ - 33 Χρόνια Μετά

Την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 21:00 το MEGA μεταδίδει την εκπομπή "Δεν Ξεχνώ - 33 Χρόνια Μετά". Επετειακή εκπομπή, παραγωγής MEGA, για την δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Οι Μιχάλης Ιγναντίου και Μιχάλης Παυλίδης αποκαλύπτουν ντοκουμέντα για την προδοσία της Κύπρου. Συνομιλούν με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β', τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, τον Βάσο Λυσαρίδη και τον Άλεξ Ευθιβούλου για τις μαύρες εκείνες μέρες, τις τραγικές συνέπειες τους, και τον συνεχιζόμενο αγώνα του λαού μας.
(Περίληψη δελτίου τύπου MEGA)
Share/Bookmark

Το βίντεο που όλοι περιμέναμε!!!

Ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς "Τα Νέα του ΑΝΤ1". Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, ή εδώ ή ακόμη καλύτερα ΕΔΩ. Η σειρά είναι μια παραγωγή της CNC Minus TV Internet Productions, Copyright 2007.
Όσοι δεν είδαν το πρώτο επεισόδιο (αυτό με τον καύσωνα) μπορούν να το δουν εδώ. Ο κατάλογος των επεισοδίων είναι εδώ.
Share/Bookmark

Σάββατο 11 Αυγούστου 2007

Αυτό είναι τηλεόραση!

Αυτό είναι τηλεόραση, να ανοίγεις την tv σου και στον ΑΝΤ1 να ακούς από τον παρουσιαστή ειδήσεων να λέει
"...ξέρω ότι το μικρόβιο το πήρα από σεξουαλική επαφή με ένα πτώμα..."

Αν κάποιος μπει εμβόλιμα εκείνη τι στιγμή, τι θα καταλάβει;;;;
Share/Bookmark

Το νέο μουσικό κανάλι της Κύπρου

Η Κύπρος απέκτησε και δεύτερο μουσικό κανάλι (λες και το πρώτο το έβλεπε και κανένας ;-) ). Πρόκειται για το RAGE TV, που εκπέμπει με επιτυχία στην Ελλάδα. Εκπέμπει όλο το 24ωρο, ελληνικά και ξένα βίντεο κλιπ, παρουσιάσεις, αφιερώματα, charts, νέα από την showbiz & το σινεμά. Εκπέμπει στις ψηφιακές πλατφόρμες Cablenet, PrimeTel & miVision.
Share/Bookmark

Junior Eurovision 2008

Αφού το πήραμε το ευρωπαϊκό... το ΡΙΚ (Ραδιενεργό Ίδρυμα Κύπρου) "έδιωξε", "απέλυσε" ή έστειλε σε μόνιμες διακοπές (δεν ξεκαθάρισε ακόμη) τους "εθνικούς ήρωες" (Μαυρίκιος & Φιλιππίδου), έβαλε τον Γιάννη Χαραλάμπους (αυτόν που πήγαινε Ευρώπη...) να παρουσιάσει την JESC-08. Θα περιμένουμε λοιπόν να "πάρουμε μάτι" στο ΡΙΚ (ωραίο ήταν το σλόγκαν, γιατί το άλλαξαν?). Άντε... και have fun in the sun!!!
Share/Bookmark

Ευχαριστώ!!!

Πρέπει να ευχαριστήσω το περιοδικό TV Mania που πρόβαλε την προσπάθεια που κάνω σε αυτό το blog (τεύχος 716) . Τους ευχαριστώ που ανέφεραν και το βίντεο της Χριστίανας Θεοδοσίου, η οποία είναι η συμπάθεια μου. Ευχαριστώ και για τα σχόλια τους, και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ και τον Μαρίνο Νομικό γιατί η στήλη του στο περιοδικό είναι απίθανη.
Share/Bookmark

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

AGB Πέμπτη 09/08/2007


Share/Bookmark

Γενιές Σιωπής στο ΡΙΚ

"Γενιές της Σιωπής" ονομάζετε η νέα σειρά του ΡΙΚ που θα προβάλλετε από τον Οκτώβρη. Τα γυρίσματα ήδη έχουν αρχίσει. Η σειρά βασίζετε το ομώνυμο βιβλίο της Άντρης Πολυδώρου. Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα, μέσα από τέσσερις γενιές γυναικών. Στην σειρά πρωταγωνιστούν: Μάρα Κωνσταντίνου, Αντρούλλα Ηρακλέους, Λένια Σορόκου, Μαριάνα Καυκαρίδου, Έλενα Δημητρίου, Ζωή Κυπριανού, Ελένη Καούλα και άλλοι.
Share/Bookmark

Αναμνήσεις....

Σε ένα μήνα περίπου το Μέγκα Κύπρου έχει γενέθλια. Ας μάθουμε το παρελθόν του...

Ίσως θυμάστε τον τηλεοπτικό σταθμό "Ο Λόγος", τον πρώτο ιδιωτικό σταθμό της Κύπρου. Η Αρχιεπισκοπή έσπασε το μονοπώλιο του ΡΙΚ, προσφέροντας ψυχαγωγία και ενημέρωση αλλά πάντα στα χριστιανικά πλαίσια. Το 1999, Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά στην οθόνη των τηλεοράσεων μας έπεσε μια μπλε κάρτα (όχι μπλε οθόνη των Windows!) που μας ενημέρωνε ότι ο σταθμός θα ονομάζετε πλέον MEGA και θα ήταν "παράρτημα" του ελλαδικού καναλιού MEGA. Πολλοί αντέδρασαν τότε για την κίνηση αυτή της Αρχιεπισκοπής. Για όσους ενδιαφέρονται, οι pannayiotis & fedonassol ανέβασαν στο YouTube & μερικά idents & openers από τον Λόγο και τα πρώτα χρόνια του Μεγκά.
Share/Bookmark

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

AGB Τετάρτη 08/08/2007


Share/Bookmark

ΑΝΤ1, Μη χάνεις στιγμή!

Το καθιερωμένο post για το χρυσό κορίτσι του ΑΝΤ1. Δείτε ακόμα ένα βίντεο από τα "Νέα Του ΑΝΤ1".
(μισή ώρα μου πήρε να το κάνω upload στο veoh...)



Share/Bookmark

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Τελικά ποιού παιδί είν' η Μαρίζα;;; (Χαμένοι στην Μεταγλώττιση Μέρος 3)

Δεν καταλαβαίνω πως αυτοί που βλέπουν αυτές τις λάτιν σαπουνόπερες θυμούνται ποιος τα 'χει με ποία, ποιος είναι ο πατέρας του νόθου παιδιού της κομμώτριας, αν ο Χοακίμ είναι ο μόνος κληρονόμος της Λέτυς της άσχημης, αν η Φερνάντα σκότωσε τον πρώην άντρα της κλπ. Μετά από κάθε διαφημιστικό διάλειμμα αλλάζει η ιστορία. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο πατέρας της Μαρίζα (RebeldeWay);;;
Share/Bookmark

Καλημέρα!!!

Καλημέρα σε όλους, και ειδικά στο ΣΙΓΜΑ. Δείτε το βίντεο.
Share/Bookmark

Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Μην λέμε κι ότι θέλουμε!!

Έπεσε στα χέρια μου το τεύχος 528 (περασμένη βδομάδα) του περιοδικού του ΔΙΑ, TV Star, στην στήλη "μικρά και καυτά",διαβάζουμε "ΛΙΓΗ Προσοχή με αυτές της προσφορές των εντύπων για δωρεάν internet. blah, blah, blah...", υπονοώντας την προσφορά του Πολίτη με την Primetel. Μήπως ξέχασαν ότι η τηλεόρασης του ΔΙΑ μέσω της εκπομπής Alive "χαρίζει δωρεάν ίντερνετ, με κάθε μήνυμα που στέλνει το κοινό στην (ο Θεός να την κάνει) μουσική εκπομπή του Σίγμα. Μην λέμε κι ότι θέλουμε!!
Share/Bookmark

Ποσα λάθη κάνεις σε 10 λέπτα;;;

Δείτε ακόμα ένα δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Παρουσιάζει η Χριστιάνα Θεο..κάτι, δεν θυμάμαι.
Share/Bookmark

AGB Δευτέρα 06/08/07

Τα επίσημα στοιχεία της AGB για την Δευτέρα. (κλικ για ζούμ)

Share/Bookmark

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Χαμένοι στη μεταγλώττιση - Μέρος 2

Στο μέρος 2 του "Χαμένοι στην μεταγλώττιση" θα ασχοληθούμε με την "μεταγλώττιση" των γαυγισμάτων, νιαουρισμάτων κτλ. Αν έχετε παρακολουθήσει την σειρά "Λετη η άσχημη" από ΑΝΤ1 Κύπρου, στις 5/08/07 θα έχετε παρατηρήσει ότι ο σκύλος (η Μότυ) δεν γαβγίζει αλλά κάνει ένα πάρα πολύ σιγανό σφύριγμα. Στην σειρά "Κορίνα" ο παπαγάλος πότε γίνετε γάτα, πότε σκύλος αλλά ποτέ παπαγάλος. Σε πολλά κινούμενα σχέδια (πχ Χάιντι - ΡΙΚ2) τα ζώα δεν έχουν φωνή. Σίγουρα υπάρχουν και αλλά παραδείγματα, αν ξέρετε κάποιο πείτε το.
Share/Bookmark

Καλοκαιρινές διακοπές.....

Στον ΑΝΤ1 έφυγαν για διακοπές Δείτε το σποτ για την τηλεθέαση τους. Ενώ το MEGA είναι τέταρτό σε τηλεθέαση, το έβαλαν τρίτο. Μήπως παίζει κάτι, ή είναι απλά "ατύχημα";;
EDIT!!-> 2 ώρες μετά την προβολή του λανθασμένου σποτ, το διόρθωσαν.
Share/Bookmark

AGB Κυριακή 05/08/2007

Τα επίσημα στοιχεία της AGB για την Κυριακή. (κλικ για ζούμ)

Share/Bookmark

Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Απόσπασμα απο τους Κανόνες της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

Παραπλάνηση 36.-(1) Απαγορεύεται η μετάδοση πλάνων διάρκειας μικρότερης
και πρόκληση από 3
frames ή πλάνων τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία (“εφφέ”)πανικού. και προβάλλουν σκηνές οι οποίες μεταδίδουν μηνύματα στο υποσυνείδητο ή κοντά στο όριο του συνειδητού.
(α) απαγορεύονται τα σκηνοθετικά τεχνάσματα που επιδιώκουν την παραπλάνηση·


Αυτά τα ξέρουν στον ΑΝΤ1 Κύπρου, που σε κάθε ρεπορτάζ γυρίζουν και ταινία τρόμου;;



Share/Bookmark

Βραβεία ΤηλεΦιλ

Φέτος, για δευτερη χρονία το περιοδικό TV Mania σε συνεργασία με την Coca Cola διοργανώνουν τα Κυπριακά Τηλεοπτικά Βραβεία ΤηλεΦίλ.

Στα ΤηλεΦίλ συμμετέχουν παραγωγές κυπριακών καναλιών αλλά και ελληνικές παραγωγές που μεταδίδονται στην Κύπρο από σταθμο εθνικής εμβέλειας.
Το κοινό ψηφίζει μέσω SMS και ταχυδρομείο μέχρι τις12/10/07.
Οι εικόνες από την λίστα των υποψήφιων είναι εδώ και εδώ.


Share/Bookmark

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Η Αρχή Ρδ/Τλ επέβαλε πρόστιμο 6.000 λιρών (10251,60 Ευρώ) στην Τηλεόραση Σίγμα. Το πρόστιμο επεβλήθη για την εκπομπή "Τολμώ" (4 Οκτ. 2004). Ο λόγος ήταν ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή νεαρή κατάγγειλε τηλεφωνικά τον βιασμό της από τον πατέρα της.
Share/Bookmark

Τι γίνεται στον Αρχάγγελο;;

Οι του MEGA θα μας απαντούσαν "βράζει και χύνεται", μιας και το Ιερό Κανάλι της Κύπρου βρίσκετε υπό διάλυση.
Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής στο κανάλι είναι ότι τρία από τα κορίτσια του σταθμού βρέθηκάν στα σκαλιά της Εκκλησίας. Ένα από τα megάλα κορίτσια παντρεύτηκε στην γειτονική εκκλησία του Αρχάγγελου.
Share/Bookmark

Μια Μαρίνα, μα ποιά Μαρίνα...

Με τον τρόπο που απολύουν και προσλαμβάνουν άτομα στο ΡΙΚ δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έγινε. Αν λοιπόν τελικά η Μαρίνα Φιλιππίδου είναι εκτός ΡΙΚ, δεν πρέπει να 'χει πρόβλημα, αφού τα κανάλια σφάζονται για αυτή Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 Κύπρου της έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση (ελπίζω όχι στο τμήμα ειδήσεων).
Share/Bookmark

Ανδρέας Γιόρτσιος... μένει ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής ειδήσεων Ανδρέας Γιόρτσιος ανανέωσε την συνεργασία του με το κανάλι για ακόμα ένα χρόνο στο κανάλι του ΑΝΤ1 (Κύπρου). Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ανδρέα και την νέα σεζόν με δική του εκπομπή, το αξίζει.

*Έχουμε πληροφορίες ότι ο ΑΝΤ1 έμαθε ότι δεν είναι σωστό να βάζεις τον ανκορμαν να λέει σε μία μέρα και τις ειδήσεις των 6 και των 8 και των 12.
Share/Bookmark

Βλ. Σταρ (Ελλάδα)

Το ΣΤΑΡ φαίνεται να είναι το πιο ¨δραστήριο" κανάλι στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ειδήσεις από το mediablog.gr

© Αντώνης Κοκορίκος, Άννα Δρούζα, Στέφανος Χίος, Χριστίνα Αλούπη, Νότης Χριστοδούλου και ο Μίλτος Μακρίδης είναι τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του STAR.

© Αλήθεια αν δεν τους έπαιρνε το κανάλι του Ταύρου, σε ποιο άλλο θα εμφανίζονταν; Μήπως ο σταθμός συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης πρώην τηλεπαρουσιαστών;

© Γιατί άλλαξε τίτλο εκπομπής η Άννα Δρούζα; Η ζωή στο STAR δεν είναι πια παιχνίδι;

© Όσο για το Μίλτο Μακρίδη πολύ αισιόδοξους τους βρίσκω. Γράφει το δελτίο τύπου: Θα παρουσιάζει προς το παρόν, κάθε εβδομάδα, το τηλεπαιχνίδι «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» (IDENTITY), γιατί με την καλή, ελπίζουμε, πορεία των πραγμάτων, υπάρχουν κι άλλες σκέψεις.


Share/Bookmark

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Ο Ντίνος και το YouTube...

Ο Ντίνος Οδυσσέως, που εκτός των άλλων είναι σεναριογράφος της σειράς "Δειξε μου τον φιλο σου" ανεβαζει στο youtube την σειρά και μάλιστα χωρις το λογοτυπο του ΑΝΤ1. Δείτε.
Ο ΑΝΤ1 το ξέρει;;;
Share/Bookmark

Διαδικτυακές Απουσίες

Πολλά κυπριακά μίντια έχουν μείνει εκτός της νέας μορφής ενημέρωσης.
Μονό 2 κανάλια έχουν ιστοσελίδες, το ΡΙΚ (βλ. σχετικό άρθρο) και το ΣΙΓΜΑ. Η περισσότερες εφημερίδες έχουν, αλλά μονό ο Πολίτης, η Σημερινή και ο Φιλελεύθερος έχουν αξιόλογα sites και προσφέρουν έκδοση PDF. Η Αλήθεια λάμπει δια της απουσίας της, το μόνο που βρήκαμε είναι αυτό. Η ιστοσελίδα της Χαραυγής είναι κακοφτιαγμένη, αλλά υποφερτή.
Tα μεγάλα κυπριακά ραδιόφωνα έχουν ιστοσελίδες και live streaming, αλλά εντύπωση μας έκανε το site του ραδιοφώνου "Ο ΛΟΓΟΣ".
Ας ελπίσουμε ότι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί να βγουν online.
Share/Bookmark

Βραβεία Τηλεφίλ. Το Plus TV εκτός (?)

Στο αυριανό τεύχος του TV Mania θα μάθουμε πληροφορίες για τα βραβεία τηλεφίλ.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το PLUS TV δεν θα συμμετάσχει, ενώ η ΕΡΤ που είναι ξένο κανάλι ναι.
Τι να πεις;;;;;

(Φώτο: Το αυριανό εξώφυλλο)
Share/Bookmark

Δεοντολογία είπες;;

Πριν μερικές βδομάδες μεγάλη κυπριακή εφημερίδα που λέει πάντα την αλήθεια κατηγόρησε το ΜΕΓΚΑ ΚΥΠΡΟΥ ότι μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα Τάσσου στις Προεδρίες Εκλογές.
Το αν ο αρχιεπίσκοπος παρεμβαίνει στο κανάλι (είναι ιδιοκτήτης) δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, αλλά ως τώρα το MEGA έχει δείξει ότι είναι αξιόπιστο

Το καινούργιο κυπριακό κανάλι Plus TV, ασχέτως από το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, δεν πρόβαλε το ΑΚΕΛ ούτε 4 ώρες την ημέρα...
Share/Bookmark

Λάθος απ' τα παλιά


Στην φότο ένα λάθος του mega απ' τα παλιά Την μισή προηγούμενη σεζόν έστελνε δελτίο τύπου στα περιοδικά που έλεγε ότι στις 4:30 προβάλλει εκπομπή "Games", στην πραγματικότητα όμως έπαιζε επανάληψη ελληνικής σειράς, ως συνήθως. (Η φοτο σκαναρισμα από το TV Mania Τεύχος 703)
Share/Bookmark

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

"Παμε Πακέτο" και του χρόνου!


Συνεχίζετε στον ΑΛΦΑ το Πάμε Πακέτο με την Βίκυ Χ''Βασιλείου Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη για αυτό και εμείς πολύ χαρούμενοι γιατί μια τόσο καλή εκπομπή συνεχίζεται. Στην Κύπρο η εκπομπή θα μεταδίδεται από το ΡΙΚ1.
Share/Bookmark

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Αυτό είναι Megalicious...

Το είδα και μου άρεσε...

Share/Bookmark

Κυπριακή Δημόσια Διαδικτιακή Τηλεόραση

Παρουσιάστηκαν σήμερα στα ΜΜΕ η τηλεοπτική ιστοσελίδα www.cyprusonfilm.com και ο ψηφιακός δίσκος του Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών «Περί Κύπρου». Κατά την παρουσίαση, που έγινε στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Α.ΤΗ.Κ.), μίλησε ο Διευθυντής του ΓΤΠ κ. Γιαννάκης Σολωμού, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Υπουργός Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου- Μαρκουλλή. Η δημόσια διαδικτυακή τηλεόραση www.cyprusonfilm.com, η δημιουργία της οποίας έγινε από κοινού από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, στόχο έχει την ολόπλευρη προβολή της Κύπρου με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των πολυμέσων. Στην ιστοσελίδα θα φιλοξενείται μεγάλος αριθμός ταινιών μικρού μήκους παραγωγής του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αλλά και ταινίες μικρού μήκους που έχουν ετοιμαστεί από άλλες κυβερνητικές Υπηρεσίες. Παράλληλα, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αξιοποιώντας και πάλι τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία των πολυμέσων έχει προχωρήσει στη δημιουργία ψηφιακού δίσκου στην ελληνική γλώσσα με τίτλο «Περί Κύπρου». Ο δίσκος αυτός συνδυάζει κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο ενώ η μουσική γράφτηκε ειδικά για το δίσκο, ο οποίος περιέχει, επίσης, πέντε αξιόλογα ντοκιμαντέρ για την Κύπρο, παραγωγής ΓΤΠ. Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δουν και να κατεβάσουν τα περιεχόμενα του δίσκου, εκτός από τα ντοκιμαντέρ, στη διεύθυνση www.peri-kyprou.com. Τόσο η Υπουργός Εξωτερικών κα Κοζάκου - Μαρκουλλή όσο και ο Διευθυντής του ΓΤΠ κ. Σολωμού, σε χαιρετισμούς τους κατά την παρουσίαση, τόνισαν ότι στόχος είναι η προβολή της Κύπρου, στο εξωτερικό αλλά και για τους ίδιους τους Κυπρίους. -01.08.2007

ΠΗΓΗ:
Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών
Share/Bookmark

Χαμένοι στη μεταγλώττιση - Μέρος Α-1


ΜΕΡΟΣ Α-1 "Υποσυνείδητες Ειδήσεις"
----------------------------------------
Στο πρώτο μέρος του "Χαμένοι στη μεταγλώττιση" θα ασχοληθούμε με την σειρά "Φλορισιέντα". Συγκεκριμένα με το επεισόδιο που μεταδόθηκε στην 1η Αυγούστου 2007 από τον ΑΝΤ1 Κύπρου.
Το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς τα λάθη στην μεταγλώττιση αλλά στο ότι μετά την μεταγλώττιση οι άνθρωποι της ΕΡΤ που έκαναν το ντουμπλάρισμα της σειράς σε κάποια σημεία έβαλαν πάνω από τις φωνές των χαρακτήρων της σειράς έβαλαν τα διαφημιστικά της ενημερωτικής εκπομπής PRESS της ΝΕΤ (καταλάθως ελπίζω). Δεν ξέρω αν στην ΕΤ1 (που μεταδίδει την σειρά στην Ελλάδα) συνηθίζει να διαφημίζει έτσι τα προγράμματα του αλλά στην Κύπρο δεν το κάνουμε. Άσε που κάνει ζημιά στον ΑΝΤ1. Σύντομα θα κάνω upload το βίντεο στο κανάλι του blog στο Veoh.com.
Share/Bookmark

AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 23/07/2007 - 29/07/2007

Γενικό Τηλεμερίδιο Εβδομάδας
RIK1
RIK2
MEGA
ANT1
SIGMA
PLUS TV
ERT
DVD/VCR
TelRest
13.6%
5.2%
12.3%
21.0%
20.9%
3.6%
3.0%
5.1%
15.5%

A/A
Β. Οι Πρώτες 25 Εκπομπές
Κανάλι


ΤΜΛ%-(ΠΤ)
ΜΡΔ%
1 MI GORDA BELLA SIGMA

8.3% 59,290 28.9%
2 MI GORDA BELLA SIGMA

8.2% 59,140 31.4%
3 MI GORDA BELLA SIGMA

7.8% 56,270 37.1%
4 MI GORDA BELLA SIGMA

7.8% 55,780 30.2%
5 MI GORDA BELLA SIGMA

6.9% 49,440 27.2%
6 MI GORDA BELLA SIGMA

6.5% 47,040 33.9%
7 MI GORDA BELLA SIGMA

6.3% 45,550 33.7%
8 PENHNTA PENHNTA R/R MEGA

6.0% 43,230 23.3%
9 ZOH PODHLATO R/R SIGMA

6.0% 42,990 24.2%
10 ZOH PODHLATO R/R SIGMA

5.9% 42,390 31.4%
11 MI GORDA BELLA SIGMA

5.9% 42,340 35.6%
12 ZOH PODHLATO R/R SIGMA

5.8% 41,320 25.2%
13 FLORICIENTA ANT1

5.6% 40,270 35.7%
14 MI GORDA BELLA SIGMA

5.5% 39,660 33.1%
15 REBELDE WAY ANT1

5.3% 37,960 35,8%
16 ZOH PODHLATO R/R SIGMA

5.2% 37,240 18.9%
17 SUPER DEAL R/R ANT1

5.1% 36,770 24.1%
18 BEST OF PAME PAKETO RIK1

5.1% 36,700 20.2%
19 KONSTANTINOU KAI ELENHS R/R ANT1

5.1% 36,310 35.7%
20 FINAL DESCENT MEGA

5.0% 35,560 23.0%
21 TRUE BLUE MEGA

5.0% 35,560 23.0%
22 FLORICIENTA ANT1

4.8% 34,840 31.5%
23 THS AGAPHS MAXAIRIA R/R ANT1

4.8% 34,240 20.0%
24 REBELDE WAY ANT1

4.8% 34,190 31.7%
25 FLORICIENTA ANT1

4.6% 33,380 26.2%

Share/Bookmark

"Το ΡΙΚ ανανέωσε την ιστοσελίδα του!!!!"

Ναι, είναι γεγονός μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια το ΡΙΚ ανανέωσε την ιστοσελίδα του. Εχει αναβαθμιστεί και παρέχει και περίληψη των ειδήσεων της ημέρας. Και το καλύτερο... διαθέτει μέρος του προγράμματος του σε μορφή windows media video - streaming media, δηλαδή μπορούμε να το δούμε μέσω του WMP, χωρίς να χρειαζόμαστε τον Real player, όποια στιγμή θέλουμε! Από αυτό το link μπορείτε να δείτε το μαγνητοσκοπημένο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ1.
Μπράβο στο ΡΙΚ που αν και αργά έκανε ένα βήμα μπρος και είναι το πρώτο κυπριακό κανάλι που έχει αυτές τις δυνατότητες
Share/Bookmark

"Ακόμα ένα βιντεο για σας"

Αλλο ένα βιντεακι. Αυτό αφορά το ΣΙΓΜΑ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α