Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΛΙΤΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ Ν-ΤΟΥΒΛΑ!

Δεύτερες σκέψεις έκανε φαίνεται η Ελίτα Μιχαηλίδου για την εμφάνιση της Μαριάννας Ντούβλη στην εκπομπή της σήμερα το απόγευμα...Μήπως έχει να κάνει και με αυτό που βλέπουμε στη φωτό πιο πάνω; (photo: http://www.showbiz.com.cy/)

Αντί λοιπόν της κυρίας Μαριάννας μας, η Ελίτα προτίμησε την παράδοση και τις ρίζες της, τιμώντας την πόλη από την οποία κατάγεται, την Πάφο. Και καλά έκανε. Έχουμε την εντύπωση ότι γλύτωσε έτσι τα "ν-τούβλα" που θα της εκτόξευαν οι τηλεκριτικοί με το τέλος μιας τέτοιας εκπομπής που δεν έχει καμία σχέση με άλλες εκπομπές της, όπως για παράδειγμα με αυτή

Share/Bookmark

Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε: ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ

ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ:
Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΙΓΙΑΣ FUXIA" ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ AGB NIELSEN!

Μετά από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1 «ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ» καταλάβαμε ένα πράγμα: το λόγο για τον οποίο ο ΑΝΤ1 δεν έκανε φέτος άλλες σειρές (πέραν από τον δεύτερο κύκλο της σειράς «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ»), ούτε καν κωμική. Ήταν εξ αρχής σίγουροι για την επιτυχία της σειράς και φαίνεται έπεισαν εύκολα γι’ αυτό και τους διαφημιστές, τα προϊόντα των οποίων μας φάνηκαν περισσότερα από τις σκηνές της σειράς που απολαύσαμε... Η αλήθεια είναι πως η μικρή διάρκεια του επεισοδίου και οι πολλές διαφημίσεις που ξεκίνησαν με το που έπεσαν οι τίτλοι της σειράς, λίγο μας ενόχλησαν!

Όπως και να έχει όμως, η περίπτωση της σειράς «ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ» είναι μοναδική για την κυπριακή τηλεόραση διότι εκτός από τα πραγματικά γεγονότα τα οποία μας διηγείται, που ξεπερνούν και το πιο δυνατό τηλεοπτικό σενάριο, η σειρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης παραγωγής που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπερπαραγωγή: σειρά εποχής με μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία (που για εμάς τους λίγους που δε διαβάσαμε το βιβλίο είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα) που υποστηρίζεται από μια επίσης πολύ καλή σκηνοθεσία (Βάσος Βάσου) και πολυπληθές καστ που περιλαμβάνει αναγκαστικά και αρκετούς κομπάρσους ή ερασιτέχνες ηθοποιούς καθώς και πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους. Ο ΑΝΤ1 Κύπρου μετά την επιτυχία της «ΑΙΓΙΑ FUXIA” τρίζει και πάλι τα δόντια του και αυτή τη φορά με μια σειρά που θα μπορούσε να κάνει και καριέρα... εκτός συνόρων...

Όσο για ερμηνείες ακόμη δεν έχουμε δει ουσιαστικά τους πρωταγωνιστές ούτε καν την ίδια την πρωταγωνίστρια Εμανουέλα Χαραλάμπους που υποδύεται την «Ελένη», παρά μόνο στις πρώτες σκηνές όπου σε μεγάλη πια ηλικία –αν και στην κάμερα δεν αποτυπώθηκε καλά η ωριμότητα της – κάνει μια αναδρομή στη ζωή της, ώστε να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, αν και πιστεύουμε ότι η σειρά δε θα υπολείπεται των άλλων ούτε και σε αυτό τον τομέα.

Πάθαμε όμως την πλάκα μας όταν καταλάβαμε ότι τη «Χρυστάλλα» υποδύεται η Χριστίνα Μαρούχου, η οποία από κατάξανθη έγινε καστανή (!) για τις ανάγκες της σειράς, για να πείσει δηλαδή ως το «ανυποψίαστο» κοριτσάκι που καταλήγει να δουλεύει σε «κερχανέ» στον τουρκομαχαλά της Λεμεσού.


Και για να μην πούμε ότι η σειρά δεν έχει το θεό της, ο «σταυρός» ήταν σήμα κατατεθέν σε αρκετά από τα πλάνα του σκηνοθέτη μας. Το ίδιο παρατηρήσαμε όμως και στο «ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ». Τυχαίο;












Αν υπάρχει φέτος κάποια σειρά που θα αντικαταστήσει την «ΑΙΓΙΑ» στο ρετιρέ της "agb", αυτή αναμφισβήτητα θα είναι η «ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ»! Και όχι τυχαία!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Share/Bookmark

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ πράγματι!

Σκηνοθεσία και φωτογραφία σε σειρά του SIGMA; No way!

Από τις λίγες φορές που έβλεπα το λογότυπο του SIGMA πάνω αριστερά κατά τη διάρκεια προβολής δικής του σειράς και δεν άλλαξα το κανάλι! Η σειρά «ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ» έχει και σκηνοθεσία (Δημήτρης Δεμοιράκος, Στους 31 δρόμους, Ο κύριος και η κυρία Πελς) και φωτογραφία! Αυτό και αν είναι είδηση!

Ο Ανδρέας Γεωργίου κουρασμένος φαίνεται από το πήγαινε έλα στους «31 δρόμους» της Νέας Υόρκης που δεν τον έβγαλε και πουθενά, παράτησε μια για πάντα το American dream και επέστρεψε στις ρίζες του! Και πραγματικά «κατέβασε» μια πάρα πολύ ωραία ιδέα: τι γίνεται όταν οι Κύπριοι πάνε για σπουδές στην Αθήνα; Το θέμα, αν θυμάστε, το άγγιξε κάπως και ο Γιώργος Τσιάκκας και τότε από τη συχνότητα του SIGMA στο «ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ» (αρχή 2ου κύκλου) και μάλιστα επιτυχημένα –αφού τα επεισόδια με την Κικίτσα και τους γονείς της να ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα, είναι από τα πιο πετυχημένα της σειράς-, αλλά πρέπει να βγάλουμε και μια φορά το καπέλο στον Ανδρέα Γεωργίου όχι μόνο επειδή το θέμα «Κύπριος φοιτητής στην Ελλάδα» αφορά πολλούς συμπατριώτες μας που το έχουν ζήσει ή θα το ζήσουν, αλλά και επειδή είναι κάτι που δεν το βλέπουμε σε επανάληψη –άρα πρωτότυπο-.

Σε τι άλλο πέτυχε διάνα ο Ανδρέας και δε του το είχαμε; Βρήκε την καλύτερη δικαιολογία απ’ όλους τους άλλους για τη συμμετοχή των «καλαμαράδων» στη σειρά του: διότι στην περίπτωση του «ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ» τους «καλαμαράες», που έχουν ξεμείνει από δουλειά στην Ελλάδα ελέω οικονομικής κρίσης, δεν τους χρησιμοποιείς σαν πρώτη μόστρα στην μαρκίζα για να γεμίσεις το μαγαζάκι (βλ. Παναγιώτης Μπουγιούρης στο trailer του σε «ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ») αφού εδώ είναι όντως απαραίτητοι και στο «φυσικό» τους περιβάλλον!

Και πάμε τώρα στα λιγότερο ευχάριστα, αλλά και πλέον σημαντικά: Σενάριο! Να πω την αλήθεια μου εγώ σειρά σε σενάριο Πάνου Έξαρχου (βλ. Φίλα το Βάτραχό σου, Ο κύριος και η κυρία Πελς –διασκευή σεναρίου-, Το πιο γλυκό μου ψέμα) δεν έχω δει ως τώρα -τυχαίο; δε νομίζω- και απο τη γεύση που πήρα και από τη χθεσινή πρεμιέρα του «ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ» μάλλον ούτε και αυτή τη φορά θα έχω την τιμή! Συμπαθητική η ιδέα είπαμε, πιασάρικη, αλλά κωμική σειρά χωρίς δυνατές ατάκες δε γίνεται. Πάει ο καιρός που οι Κύπριοι γελούσαν από την προφορά της κυπριακής διαλέκτου ή με το να ακούνε «καλαμαράες» να προσπαθούν να μιλήσουν στα κυπριακά. Μετά και από την «εκπαίδευση» των τηλεθεατών και την εξοικείωση τους με το έξυπνο χιούμορ και τις δυνατές ατάκες σε σειρές τύπου «Παρά Πέντε», «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Αίγιας Fuxia», δύσκολα ο τηλεθεατής θα καθήσει να δει μια κωμική σειρά που έχει ελάχιστες εώς καθόλου ατάκες απλώς και μόνο επειδή κάποιους ρόλους υποδύονται αγαπημένοι και σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοι του μεγέθους του Μιχάλη Μαρίνου –εξαιρετικού-, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και της Μαρίας Λεκάκη. Παρόλο που οι συγκεκριμένοι, όπως και οι άλλοι Ελλαδίτες ηθοποιοί που είδαμε όπως ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Αγγελική Λάμπρη, κάνουν ό,τι μπορούν και κάποιοι από αυτούς απογειώνουν τις «ατάκες» τους όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορούν να τα κάνουν και όλα μόνοι τους. Άστε που οι Κύπριοι ηθοποιοί όταν έχουν σκηνές με τους Ελλαδίτες είναι σα.... να μην υπάρχουν, αφού οι «καλαμαράες» τους εκτοπίζουν με το ταλέντο τους!

Το ίδιο ισχύει και με το σενάριο. Τι να σου κάνει η φωτογραφία, η σκηνοθεσία και οι εξαίρετοι ηθοποιοί άμα το «πράμα» δεν έχει ζουμί; Με άλλα λόγια το «ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ» είναι σα γλυκό χωρίς ζάχαρη. Τρώγεται; Δε τρώγεται!
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.20 στο SIGMA.
υ.γ. μόλις δούμε περισσότερα, θα επανέλθουμε αν κάτι αλλάξει την άποψή μας!

Share/Bookmark

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Η Ελένη και η Εuro-Πατάτα.

Πόσα χρήματα έχουν για σπατάλη εκεί στον Δία; Πολλά φαίνεται αλλιώς δεν εξηγείτε πώς αγόρασαν τα δικαιώματα του Eurovoice 2010 (δεν το βλέπω να έχει και 2011). Πόση προχειρότητα, πόση "ανοργανωσιά" ρε παιδί μου. Εκτός απο τον Σάκη Ρουβά, που μόλις κατάλαβε που θα εμφανιζόταν, την έκανε με πλάγια πηδηματάκια, λίγο πριν το πρώτο σόου, μετάνιωσε και η Αναστάζια (όχι αυτή των γειτόνων καλέ, για την τραγουδίστρια μιλάμε). Με μια Πάμελα Άντερσον, για παρουσιάστρια, που καταλάβαμε γιατί τόσο καιρό κάνει άλλες δουλειές παρα να μιλάει. Ακόμα και τα τραγούδια των διαγωνιζόμενων, ήταν απο μέτρια εως χάλια. Αν θα ήθελα με μιά λέξη να χαρακτηρίσω τον όλο διαγωνισμό, η πρώτη που μου έρχεται είναι "πατάτα".


Και βλέπω χτες που λέτε το "Απο μέρα σε μέρα" του ΡΙΚ. (καλα δεν το έβλεπα, πάνω στο ζάπινγκ έπεσα επάνω του). Σε ένα παράθυρο, σύνδεση με Πάφο, βλέπω ένα κύριο να είναι φωτισμένος αν όχι με τα κεριά, τόσε σίγουρα με φανάρι (στην κυριολεξία). Τους κόψανε το ρεύμα εκεί στο στούντιο στην Πάφο; Αν δεν έχετε φωτισμό ρε παιδιά, πιάστε τον άνθρωπο και βγάλτε τον στον ήλιο, μέρα ήτανε. Και επειδή ίσως πείτε οτι είμαστε λίγο υπερβολικοί, σας λέω καθόλου. Όσοι το είδατε, θα καταλάβετε τι εννοώ. (αλήθεια το βλέπει κανείς;)


Ξεκίνησε και η Ελένη Μενεγάκη. Πιο απλή απο ποτέ, πιο ταλαιπωρημένη, χωρίς την γνωστή ζωντάνια που μας χάριζε τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια, ούτε η Ήβη Αδάμου που άφησε το σχολείο της για να εμφανιστεί στην εκπομπή, δεν ήταν αρκετοί να δώσουν την διάθεση που πρέπει στην παρουσιάστρια. Επειδή ήταν η πρεμιέρα, και στα ζωντανά, κάποιοι ίσως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους μέρα, κρατάμε μια επιφύλαξη, και θα επανέλθουμε. Πάντως πολύ μακρια απο την περσινή της παρουσία, και άσε που άλλαξε και λίγο την απόχρωση στο μαλλί. Αντε Ελενάκι, ξύπνα, καλημέρα.


Κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό, και επειδή ξέχασα να το αναφέρω, θα το κάνω έστω και τώρα. Μιλάω για τον αγώνα Αέλ - Ερμή, που ενώ τα δικαιώματα προβολής του είχε το συνδρομητικό κανάλι LTV, τον αγώνα έδειξε τελικά το Plus Tv, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Η κόντρα μεταξύ Αέλ και συνδρομητικού καναλιού, ξεκίνησε για το οικονομικό, αφού υπήρχαν κάποιες διαφορές. Παρά το συμβόλαιο που υπήρχε μεταξύ τους, το κανάλι του Plus, πήρε το συνεργείο του (αλήθεια μα έχει και συνεργείο;) και κάλυψε τον αγώνα ζωντανά. Τέτοια ευκαιρία να ξεφύγει λίγο στα νούμερα, δεν νομίζω να ξανα έχει το κανάλι του Plus, αφού η υπόθεση έχει πάει στο δικαστήριο, και τα δικαιώματα εξακολουθεί να έχει η LTV. Αν και να σας πώ την αλήθεια, καθόλου δεν θα μας χαλούσε, αν τους αγώνες έδειχνε σε ανοιχτή ζώνη το Plus ή έστω το ΡΙΚ2. Μόνο τους αγώνες του Παγδατή μπορούν να αγοράσουν;


Μια πληροφορία που πήραμε και την μοιραζόμαστε μαζί σας, Η Μέλανη Στέλιου, δεν εμπιστεύεται κανέναν πλέον στο κανάλι, αφού θεωρά οτι όλοι μιλάνε πίσω απο την πλάτη της και προσπαθεί να καταλάβει το τί συμβαίνει. Είναι πιο επιφυλακτική με τους γύρω της και θεωρεί οτι τα σχόλια εντός σταθμού, είναι κακοπροαίρετα. Εμείς τι να πούμε; Αυτή που είδαν ήδη την εκπομπή, μάλλον ξέρουν καλύτερα. Αλήθεια, πήρατε άδεια απο την Ελίτα να χρησιμοποιείτε το στούντιο της; Επειδή συνήθως τα απογεύματα θα είναι κρατημένο, δεν σας πειράζει έτσι;

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com


Share/Bookmark

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ!

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ....ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΙΝΙΖΕΙ!

"Ο παλιός είναι αλλιώς" ακούγαμε στο trailer του "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ".

Τελικά, κάτι ήξεραν στον alpha όταν ετοίμαζαν το trailer της εκπομπής, ότι δηλαδή θα πάρει όλους η μπάλα της λιτότητας και των περικοπών, ακόμα και το "παλιό καλό κρασί" που λέγεται Ελένη Μενεγάκη, αλλά έχει κιόλας αρχίσει να ξινίζει.

Η Ελένη πιο "κουμπωμένη" και "μαζεμένη" από ποτέ, από τότε που ξεκίνησε τις εκπομπές της στον ALPHA, μας καλημέρισε και μας έστειλε την αγάπη της (και μεις σε αγαπάμε Ελένη μου) καθιστή (!) στο ίδιο πλατό -σε μας εδώ στην Κύπρο μάλιστα υποσχέθηκε και επίσκεψη, καλά κάθε χρόνο αυτό μας λέει, συνηθίσαμε...- λες και είχαμε να τη δούμε από χθες το μεσημέρι! Ούτε πυροτεχνήματα ούτε γκλαμουριές ούτε μπαλόνια να πέφτουν σε μια θριαμβευτική είσοδο της παρουσιάστριας όπως γινόταν τις άλλες χρονιές.

Κάθε χρόνο η Ελένη παρουσιάζεται και πιο κουρασμένη και όσες αλλαγές και αν προσπαθεί να επιφέρει είτε για να προσαρμοστεί στις δύσκολες χρονιές που ζει ή Ελλάδα -οικονομική κρίση-, όπως μας είπε η ίδια, είτε στα νέα τηλεοπτικά δεδομένα -infotainment και Καραμεροχαριτάτοι-, όπως λέμε εμείς, έχουμε την εντύπωση ότι μπάλα θα παίξουν και φέτος άλλοι, με την Ελένη να ακΈντοναολουθεί "αγκομαχώντας" ή και να μην μπορεί να ακολουθήσει καθόλου.

Η Ελένη χρειάζεται κάποιον που να την κάνει να γελά, κάποιον σα τη Ζαρίφη ή τον Μουτσινά, που θα είναι πάλι μαζί της κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Όταν γελάει αυτή, γελάμε και μεις. Διότι τον εαυτό της πουλάει και όχι τίποτε άλλο. Μόνο έτσι θα κάνει παιχνίδι.

Διαφορετικά όταν προσπαθείς με το στανιό να κάνεις αυτό που κάνουν και οι άλλοι τη στιγμή μάλιστα που δε σου ταιριάζει και δεν είσαι εσύ, ε δε θέλει και πολύ το ίδιο το προϊόν να σε βγάλει από μόνο του εκτός....


Share/Bookmark

Ο Νεόφυτος και το συνεργείο του!

Στην "KARIMBA" του MEGA, για να δικαιολογήσουν τις προχειροδουλειές τους, μάς είπαν ότι είναι "άποψη" τάχα μου που βλέπουμε τους εικονολήπτες μέσα στο πλάνο μας. Αφού το σχολιάσαν και οι ίδιοι, είπαμε και μεις ok και μείναμε ως εκεί.

Στον ANT1 όμως; Τι στο καλό; Την ίδια "άποψη" με τους από πάνω έχουν και δεν έχει μείνει άνθρωπος από το συνεργείο που να μην τον έχουμε δει στο "street magic" -ο θεός να το κάνει-που παρουσιάζει ο Νεόφυτος; (για το MYSTIFIER μιλάμε που ξεκίνησε την Παρασκευή στον ANT1)


Νεόφυτε, αν θες να σε πάρουμε στα σοβαρά, το επόμενο "μαγικό" που πρέπει να κάνεις, είναι να εξαφανίσεις από το πλάνο μικρόφωνα, cameraman και όλα τα συναφή!

Share/Bookmark

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

"ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΜΕ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!

Πολλές οι σειρές εποχής που περιέχει το μενού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν (βλ. «Βήματα στην άμμο», «Γυμνοί Άγγελοι», «Ελένη η Πόρνη»), γι’ αυτό και ο Κλείτος Κλείτου (ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ) μεταφέροντας στη δουλειά του την ατμόσφαιρα της αμερικάνικης δραματικής σειράς «MAD MEN», όπως ο ίδιος δήλωσε, φρόντισε τουλάχιστον να βάλει ταυτότητα στο δικό του πόνημα που τιτλοφορείται «στην Άκρη του Παράδεισου» και όχι «Παραδείσου» χάριν μάλλον της μουσικής του Κώστα Κακογιαννη που «ντύνει» με τη φωνή του ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Φανταχτερά φορέματα για την Μαριάννα Καυκαρίδου που τα θαυμάζεις και στα κάδρα που "ζωντανεύουν" τους τοίχους, που είναι βαμμένοι σε ζωηρούς, απαλούς χρωματιστούς και μαζί με τους χαμηλούς φωτισμούς δημιουργούν μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, τεράστια γυαλιά μυωπίας για τον Κρίστοφερ Γκρέκο και τη Λένια Σορόκου, κοντό μαλλί και φράντζα για τους άνδρες, αριστοκρατικοί κότσοι εποχής για τις κυρίες κ.λ.π. Αυτό είναι το ιδιαίτερο «mad men» ύφος που επέλεξε για τη σειρά του ο σκηνοθέτης Κλείτος Κλείτου, ώστε να διαφοροποιηθεί από τους υπολοίπους. Επομένως, μέσα σε ένα τέτοιο στυλάτο σκηνικό, ακόμη και το «κόκκινο κεφάλι» της Χριστίνας Χριστόφια, που καλύπτεται άτσαλα από μια κακόγουστη περούκα, δε θα αποτελούσε κατά τη γνώμη μας καθόλου παραφωνία!

Το ερώτημα βέβαια είναι, εκτός από τα καλαίσθητα πλάνα που παρακολουθεί στο δέκτη του ο τηλεθεατής, έχει να προσφέρει και κάτι άλλο στη σειρά αυτή η σκηνοθετική προσέγγιση; Το σενάριο τοποθετεί τα γεγονότα στη Λευκωσία του 1960 όπου παρακολουθεί τη ζωή των μελών μιας αριστοκρατικής οικογένειας οπότε η χλιδή και η γλαμουριά τύπου «MAD MEN» όχι μόνο δεν είναι άσχετη με την ιστορία αλλά ενισχύει και τη μυθοπλασία της σειράς –το «κόκκινο κεφάλι» που λέγαμε...-.

Προκύπτουν όμως και άλλα ερωτήματα. Μήπως η σκηνοθεσία επικρατήσει τελικά του σεναρίου; Διότι για να ξεχωρίσει η σειρά έχει ανάγκη και από ένα καλό και ενδιαφέρον σενάριο που θα κεντρίσει την προσοχή και θα κάνει τον τηλεθεατή να την επιλέξει ανάμεσα σε σωρεία άλλων δραματικών παραγωγών που έχουμε φέτος. Αυτό τουλάχιστον που έχουμε δει στην πρεμιέρα είναι τη μεγάλη κόρη της οικογένειας, Σοφία, να φθάνει από το Λονδίνο στην Κύπρο μετά από δεκαοχτώ χρόνια κάνοντας ως έκπληξη στους δικούς της και μια κόρη, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσαν -βάζοντας μας παράλληλα και μια ιδέα για το οποίος είναι ο πατέρας της μικρής- την ώρα που ο πατέρας της, Δαμιανός, φτάνει στο έγκλημα για τα μάτια μίας ηθοποιού.

Είναι όμως αυτό αρκετό αυτό για να «εθιστεί» κανείς; Πιστεύω πως ναι διότι, αν και η πρεμιέρα δε μας έδωσε πολλή δράση, εντούτοις μπορέσαμε μέσα από τις πολλές διαλογικές σκηνές να σχηματίσουμε μια ιδέα για το χαρακτήρα και να μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν των ηρώων μας, τα οποία σίγουρα θα τα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια της σειράς. Στο κάτω κάτω παίζει και ο Κρίστοφερ Γκρέκο βρε αδελφέ! Δεν μπορεί να' χει επιλέξει λάθος σενάριο!

Ήδη στα πρόσωπα της Ανδρούλλας Ηρακλέους και της Λένιας Σορόκου που υποδύονται νύφη και πεθερά αντίστοιχα, βρήκαμε ένα δυναμικό τηλεοπτικό δίδυμο που θα αποτελέσει μάλλον και τη «ραχοκοκκαλιά» της σειράς.

Αν θέλετε να μάθετε τι κρύβεται στην «Άκρη του Παράδεισου», παρακολουθήστε τη σειρά κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19.15 στο ΡΙΚ1

Share/Bookmark

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΛΙΜΝΗ


ΛΙΜΝΗ όπως λέμε Χόλλυγουντ!!!

Σκοτεινό, μυστήριο, μεταφυσικό, αν και κάπου κάπου αργό το «θρίλερ» του ΡΙΚ «Η ΛΙΜΝΗ» -η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της σειρά μυστηρίου-, η εντυπωσιακή από κάθε άποψη –και κυρίως λόγω των μεταφυσικών στοιχείων- πρεμιέρα του οποίου χθες είχε τα πάντα:
από χορό της κοιλιάς και ζογκλέρ μέχρι Αιμιλία Κενεβέζου (δε μας φτάνει το δράμα στα πραγματικά δελτία, έπρεπε να ακούσουμε την Κενεβέζου να εκφωνεί ολόκληρο δελτίο ειδήσεων –too much ρε σεις! Ακούσαμε έτσι για μια ακόμη συνάντηση Χριστόφια –Έρογλου, για τον υπουργό εξωτερικών που επισκέφτηκε τις Βρυξέλλες και για μια φωτιά σε μπυραρία μέχρι να φτάσουμε στο «ψητό», το πτώμα δηλαδή της νεαρής που βρέθηκε στην περιοχή «Λίμνη», ο θάνατος της οποίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προήλθε από στραγγαλισμό) και εξωπραγματικές μορφές μπροστά στις οποίες θα ωχριούσαν ακόμη και οι «πολυμορφικοί» του Fringe!

Μιλάμε βέβαια για το πλάσμα που έχει τη μορφή «καμένου», "λασπωμένου" -όπως το βλέπει κανείς...- και περιφέρεται δίπλα στους ήρωες της σειράς χωρίς όμως αυτοί να αντιλαμβάνονται την παρουσία του. Σύμφωνα μάλιστα με τη Λουτμίλα Λαζάρεβα (όνομα και πράμα) που υποδύεται η Έλενα Δημητρίου (πρόκληση να πείσεις ως αλλοδαπή) είδε σε όνειρό της το πτώμα (Εύα Μονογιού) στο νερό και έναν άνδρα... «σα καμένο».

Ένα έγκλημα σε μια περιοχή όπου συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα. Ένας ψαράς που ζει στην περιοχή «Λίμνη» (Κρίστοφερ Γκρέκο) και ο γιος μιας ιδιοκτήτριας ψαροταβέρνας (Πόπη Αβράαμ), ο Παντελής Κόκκινος –ο σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος τιμά το επίθετό του και το δανείζει σε χαρακτήρα της σειράς- (Φώτης Γιωργίδης) κινούν αμέσως τις υποψίες της αστυνομίας. Όμως μάλλον οι έρευνες της βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά από το θύτη της Εύας, την οποία ένα σας λέω: στην πρώτη σκηνή την βλέπουμε να την σκοτώνουν και στην τελευταία να είναι ζωντανή. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό να σε κάνει να θέλεις να δεις παρακάτω, τότε τι άλλο θέλετε για να δείτε τη «ΛΙΜΝΗ»;

Από τις πιο δυνατές πρεμιέρες που έχουμε δει στην κυπριακή τηλεόραση με τη σκηνοθεσία (Νείλος Ιακώβου) και τους νυχτερινούς φωτισμούς να υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εξίσου ενδιαφέρον σενάριο. Και μέσα σε όλα αυτά και δύο bonus: Παναγιώτα Μόνια (λέγε με Παναγιώτα Βλαντή της Κύπρου) και Μαργαρίτα Ζαχαρίου. Τώρα, δε θέλετε τίποτε άλλο! Ξεκινήστε αμέσως τη θέαση!

Τι πραγματικά λοιπόν συνέβη στην Εύα Μονογιού; Δείτε τη «Λίμνη» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 για να το ανακαλύψετε. Μας μένουν άλλα 59 επεισόδια. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος τα ανεξήγητα θα λυθούν και κοιτάτε να μας ικανοποιήσετε διαφορετικά θα έχουμε να λέμε για την εποχή που η κυπριακή tv «την ειδε Χόλλυγουντ»! Καλά αυτό μετά τη "ΛΙΜΝΗ" θα το λέμε ούτως ή άλλως. Ας ελπίσουμε όμως ότι θα το λέμε για καλό...


info: λεπτομέρειες για την υπόθεση και τους χαρακτήρες της σειράς διαβάστε: εδώ


Share/Bookmark

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

KARIMBA - ΦΑΡΣΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 22/9/10)-

Ακόμη μια πετυχημένη φάρσα της σατιρικής εκπομπής του MEGA "Karimba"

Ακούστε την: (video από http://www.tvsoup.com.cy/)


Share/Bookmark

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Ποιός είπε ότι οι Άγγελοι είναι γυμνοί; Όχι, καθόλου.

photo: www.tvsoup.com.cy

Μια χαρά τους έντυσε η Δέσποινα Ολυμπίου με τη φωνή της (στο πολύ ωραίο τραγούδι των τίτλων της σειράς), η Άνδρη Πολυδώρου με το σενάριο και τους όμορφους διαλόγους της, στους οποίους τιμάται η ιδιαίτερα η κυπριακή ντοπιολαλιά – είναι μάλλον ευλογία που η σειρά έχει για σεναριογράφο την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο και βασίζεται (σημ. στο βιβλίο «Μεσημβρινή Παράσταση»)-, τους έντυσε ο σκηνοθέτης (Σπύρος Μιχαλόπουλος «Βέρα στο δεξί», «Έρωτας», «Πολυκατοικία», «Επτά Κλειδιά» -διαδικτυακή σειρά- κ.α.) με τα ωραία πλάνα του, οι ηθοποιοί με τις καλές τους ερμηνείες (ξεχωρίσαμε αυτήν της Βαλεντίνας Σοφοκλέους και της Άννας Μονογιού, αν και δεν τους έχουμε δει όλους στην πρεμιέρα) και όλοι όσοι εργάζονται για την πρώτη δραματική σειρά που γυρίζεται για λογαριασμό του MEGA Κύπρου και αν κρίνουμε από τη μικρή γεύση που πήραμε από την πρεμιέρα, θα είναι και πετυχημένη -διότι φέτος ο Χουλιάρας δεν αστειεύεται...-.

Εντάξει. Και πολύ ψεύτικες γροθιές είδαμε και αίμα που ποτέ δεν κύλησε και κορίτσια να μιλούν χωρίς να ακούγονται καθόλου και παρολίγον σαρδάμ με τη σκηνή να συνεχίζεται κανονικά. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση. Όλα τα άλλα συμβαίνουν και στις καλύτερες των σειρών και διορθώνονται. Από την άλλη οι σωστές ενδυματολογικές επιλογές και οι ορθές τοποθεσίες των γυρισμάτων αναδίδουν την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 70 κατά την οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα.

Μια νεαρή αθώα κοπέλα (Κρίστη Παπαδοπούλου, συμπαθητική η ερμηνεία της πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού) φθάνει από το χωριό στην πόλη για να συνεχίσει το σχολείο και παγιδεύεται στους σκοτεινούς δρόμους της πορνείας. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την πορεία της, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με το MEGA κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.00.


Share/Bookmark

ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ(Ν)!

ή αλλιώς "τρεχάτε ποδαράκια μου"......

Μια μοναδική τηλεοπτική στιγμή ζήσαμε χθες στην εκπομπή "Με την Ελίτα"

Οι "καλοί" της συνάδελφοι Γωγώ Αλεξανδρινού και Λουκάς Φουρλάς μόλις που πρόλαβαν να τελειώσουν τη δική τους εκπομπή, ν' αλλάξουν ρούχα και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν και στο MEGA αλλά στην εκπομπή αντίπαλου καναλιού και μάλιστα τσάμπα! Διότι δε τους φτάνουν τα δικά τους προβλήματα ("ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ"), θέλουν να ξέρουν και αυτά των άλλων ("ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ"). Κατάλαβες;

Ούτε οι βουλευτές και οι υπουργοί τέτοια "βούριστρα"...

Πάντως Ελίτα μου και πάλι σου βγάζουμε το καπέλο γιατί έχεις την παγκόσμια πρωτιά! Αντιγραφή θέματος και μάλιστα με την συγκατάθεση του original δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί!

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... (που λέει και ο Κουρκούλης)


Share/Bookmark

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει κέφια...

Τι θα μπορούσε να συζητάει η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον άνδρα του "παραθύρου" της;

Για τη βλεφαροπλαστική; Μπα, δεν έχει ανάγκη νέα κοπέλα που είναι.
Για το θηλασμό μήπως; Μάνα δεν είναι...
Για την ακράτεια αποκλείεται....

Για το χάπι όμως της επόμενης μέρας, σίγουρα!

Μπρος στο δρόμο που χάραξε η δασκάλα. Ποιά δασκάλα; Η Μενεγάκη ντε......

Share/Bookmark

Να είχα χίλια μάτια όλους να σας βλέπω

Δεν μου φτάνουν δύο μάτια που έχω για να προλαβαίνω να βλέπω όλα τα κανάλια.

Τι γίνετε ρε παιδιά;;


5 σε 1 νοικοκυρεμένα εκεί στο ΣΙΓΜΑ. Ο λόγος για τις 5 διαφορετικές εκπομπές σε ένα στούντιο. (“ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ”, “ΕΥΡΟΠΥΞΙΔΑ”, “ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ”, “ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ”, και “ΒΡΑΔΙΕΣ UEFA CHAMPIONS LEAGUE”)


ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ” δουλεύεστε μόνοι σας αφού όσο σας έβλεπα, αυτό μου δίνατε να καταλάβω.

Ξυρίστικε το καταλάβαμε έλεος.


"KARIMBA" όπως λέμε ARLOUMPA;; Θέλω απλά να μου βρείτε μια διαφορά που έχει από το "ALLAN DALLON". Αν δεν μπορείτε να σας βοηθήσω. Το logo αριστερά επάνω.


Όταν ο συγγραφέας ενός μυθιστορήματος που έγραψε για την εισβολή του 74 σου λέει Νότιος Κύπρος και εσύ του λες πως δεν την λέμε έτσι τι να πω πλέον. Σου αρέσει Χριστιάνα μου να σου λένε “κατεχόμενα” ή “Τουρκοκρατούμενες περιοχές”;;;; Πήρες όμως την απάντηση από τον ίδιο, υπάρχει Βόρειος Ελλάδα και Νότιος Ελλάδα, Βόρειος Αφρική και Νότιος Αφρική.



Άρχισε και το “ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” από εκεί που μας άφησαν πέρσι. Έχουν πολλές ακόμα τρύπες να κλείσουν στη σειρά και περιμένουμε με αγονία (όσοι το βλέπουν φυσικά) τις εξελίξεις και τους ρόλους των νέων ηθοποιών.



Περιμένουμε ακόμη τις ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ:


ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ” 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 22:00 ΜΕΓΑ


ΛΙΜΝΗ” 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 21:15 ΡΙΚ1


MYSTIFIER” 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή στις 21:20 ΑΝΤ1


ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ” 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 21:20 ΣΙΓΜΑ


ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ” 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 21:30 ΡΙΚ1


ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ” 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη στις 22:00 ΑΝΤ1


ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ” 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 21:20 ΣΙΓΜΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ” 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 22:15 ΣΙΓΜΑ


Από TVbook


tvbook@live.com


Share/Bookmark

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Ο μάγος Τοκαρής, ο ρόζ πάγκος και η γιορτή του ΌΧΙ!

Με γρήγορους ρυθμούς γυρίζονται τα επεισόδια της εκπομπής «Μήνυμα αγάπης», (λες και έχει κανένα που ανυπομονεί να την δει και τον καθυστερούμε) και από ότι μαθαίνουμε, θα είναι μια από τα ίδια. Η Μέλανη Στέλιου, ως άλλη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δεν στέλνει πακέτα, αλλα μηνύματα αγάπης, όπως η ίδια θέλει να λέει θέλοντας να αποφύγει την σύγκριση με την άλλη εκπομπή. Μια σύγκριση που είναι μεν αναπόφευκτη, αλλα όπως μαθαίνουμε, εδώ πρόκειται για μια κακή αντιγραφή. Η εκπομπή, που φιλοξενείται στο στούντιο της Ελίτας, ασχολείται κυρίως με ευχαριστίες και όχι τόσο με εξεύρεση συγγενών και φίλων, όχι επειδή δεν θέλουν την σύγκριση, αλλα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν την ικανότητα, την εμπειρία, και το ανάλογο μπάτζετ για κάτι τέτοιο. Εμείς θα περιμένουμε την πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, και θα επανέλθουμε.


Ξεκίνησε δειλά δειλά και το Get on stage, και από το λίγο που είδαμε κάνοντας ζάπινγκ, έχει κάποιο ενδιαφέρον, όχι λόγω σκηνικών, κριτικής επιτροπής ή κάτι άλλο, αλλα λόγω των κύπριων υποψηφίων που λαβάνουν μέρος. Ένα τάλεντ σόου, που θα κινηθεί στα ίδια νούμερα με πέρυσι, αφου οι νέες προσθήκες δεν φαίνονται αρκετές να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι χίλιες φορές να βλέπουμε τις ακροάσεις για την επιλογή, παρα τις φτωχές ζωντανές εκπομπές από το κατάμαυρο Παβίλιον, με τις καρέκλες γύρω γύρω από την σκηνή, σαν γιορτή δημοτικού σχολείου για την επέτειο του «ΌΧΙ».


Ξεκίνησε και ο τρίτος κύκλος του «Σε φόντο κόκκινο», και φάνηκε ότι θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Η είσοδος νέων ηθοποιών θα βοηθήσει τα νούμερα της εκπομπής να ανέβουν ακόμη περισσότερο, αφου τόσο ο Μπουγιούρης αλλα και η Ελένη Φιλίνη θα δώσουν μια άλλη νότα. Όσο για την είσοδο του Κασκαούνια με το γιό του στην σειρά, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν «Πού κολλουν;». Το τραγελαφικό της υπόθεσης όμως ήταν άλλο. Ενώ ο «Φίλιππος» στο τέλος του 2ου κύκλου, είχε μπεί στο σπίτι όπου έγινε η έκρηξη, και για ολόκληρο καλοκαίρι νομίζαμε ότι ήτανε νεκρός, τον βλέπουμε από το πρώτο κι όλας επεισόδιο, να είναι μια χαρά, κρατώντας απλά ένα μπαστούνι. Ούτε την παραμικρή γρατζουνιά, ούτε κάν ένα μικρό κάψιμο, ένα έγκαυμα κάτι τελοσπάντων. Τι να πούμε. Τέτοια θαύματα, μόνο ο Τοκαρής κάνει.


Ρε παιδιά εκεί στο ΡΙΚ, πολύ καλό γούστο έχετε τι να σας πώ. Μιλάω φυσικά για το πλατό του «Επτά δέκα», που έχει ένα κόκκινο καναπέ, ένα τεράστιο ρόζ πάγκο (αν είναι δυνατό) σε ένα σκηνικό με λίγο κίτρινο, λίγο πράσινο, λίγο μπλέ, και λίγο καρροττί. Εκεί χρειάζεστε στα σίγουρα ένα «Στούντιο απ’ την αρχή». Οσο για την παρέα που έχει μεγαλώσει, φαίνετε ότι τα πάνε μια χαρά μεταξυ τους, και έχει δέσει το γλυκό. Το θέμα είναι να δούμε αν τρώγεται.

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com



Share/Bookmark

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Είδαμε την πρεμιέρα της σειράς "Βήματα στην Άμμο" και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις
«Βήματα στην άμμο» σημαίνει μία λέξη-εγγύηση: Κορίνα Αβρααμίδου. Η βραβευμένη σεναριογράφος και σκηνοθέτις (Οδός Αξιοθέας, Άνεμοι του Πάθους, Σκιες στην Αυγή, Λύτρωση, Τελευταίος Γυρισμός κ.λ.π.) επιστρέφει στο ΡΙΚ με μια σειρά εποχής που φέρει την υπογραφή της τόσο στο σενάριο όσο και στη σκηνοθεσία.

Πρόκειται για μια σειρά που φαίνεται να διαθέτει τα πάντα ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές. Με φόντο το γραφικό Κάτω Δρυ και την αμμουδιά των Περβολιών της Λάρνακας αλλά και με την πλειονότητα των γυρισμάτων να πραγματοποιούνται σε ένα μεγάλο σκηνικό που κατασκευάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της σειράς και το οποίο «γράφει» ωραία αποπνέοντας πειστικά την ατμόσφαιρα εποχής που θέλουν να επιτύχουν οι συντελεστές της (αν με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα οι λάμπες που κρατούν οι ήρωες μέσα στο ήδη αρκετά φωτισμένο πλατό), η σειρά εντυπωσιάζει στο τεχνικό και σκηνοθετικό μέρος της. Όμως δεν είναι μόνο αυτά η σειρά «Βήματα στην Άμμο» ευτυχώς. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας η πλοκή εκτυλισσόταν με ασυνήθιστα –για κυπριακή σειρά- γρήγορους ρυθμούς, αποφεύγοντας επιτυχώς να πέσει στην παγίδα της «γνωριμίας με τους ήρωες», ενώ το εκλεκτό cast που απαρτίζεται από παλαιότερους πεπειραμένους και καταξιωμένους ηθοποιούς σμίγει με τη νεότερη γενιά, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί αντάξια στο πλευρό τους σε μία αρκετά αξιοπρεπή τηλεοπτική δουλειά που για κάποιους μάλιστα ίσως αποτελέσει και «προίκα».

Βέβαια η κυπριακή τηλεόραση κατά τη φετινή χρονιά βρίσκεται σε έναν οργασμό παραγωγής ντόπιων σειρών –και δη εποχής- γι’ αυτό και η αρτιότητα και η πρωτοτυπία των σεναρίων θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν το ισχυρότερο όπλο της κάθε παραγωγής. Η σειρά «Βήματα στην Άμμο» αν και είναι εξοπλισμένη με τα κοινότοπα μοτίβα των δραματικών σειρών όπως τους μυστικούς έρωτες, τα ανεκπλήρωτα όνειρα, τις κοινωνικές ανισότητες, τα μίση, πάθη και εγκλήματα, εντούτοις μας δίνει την εντύπωση ότι οι συντελεστές θα μας διηγηθούν την ιστορία τουλάχιστον με ωραίο τρόπο. Το μόνο που μένει είναι οι τηλεθεατές να έχουν όρεξη για να βάλουν στη ζωή τους τόση μεγάλη ποσότητα δράματος (η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21.00) αλλά και το ΡΙΚ να έχει κάνει τον σωστό προγραμματισμό ώστε τα βήματα της σειράς να μη μείνουν μόνο στην άμμο αλλά να τραβήξουν και για την... agb nielsen.
info:
περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία και τους χαρακτήρες της σειράς διαβάστε: εδώ

Share/Bookmark

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Άκρως συγκινητική η σημερινή εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου


Ίσως μία από τις καλύτερες εκπομπές της έκανε σήμερα η παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η απευθείας σύνδεση με το σπίτι του ηθοποιού Γιάννη Μεντώνη (γνωστός ως «Φιρφιρής») έκρυβε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές, αν και δυσάρεστη, καθώς ο ηθοποιός εδώ και έξι χρόνια είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας από την οποία και πάσχει. Δεδομένου μάλιστα ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Μεντώνη δεν είχε κοινοποιηθεί προηγουμένως, οι τηλεθεατές πάθαμε ένα σοκ μπροστά στην εικόνα που αντικρίσαμε, ειδικά όσοι θυμούνταν τον ηθοποιό από παλαιότερες δουλειές του στο θέατρο και την τηλεόραση.

Καλεσμένος στο στούντιο ήταν και ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από την κατάσταση του κ.Μεντώνη και προσεφέρθη αμέσως να βοηθήσει κάνοντας ανοιχτή πρόταση στο ΘΟΚ για ανέβασμα θεατρικής περάστασης που θα περιοδεύσει σε όλη την ελεύθερη Κύπρο σε μία προσπάθεια οικονομικής στήριξης στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος Γιάννης Μεντώνης, αλλά και ως ένδειξη τιμής στον ηθοποιό.

Παρών στο στούντιο ήταν και ο ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας που δήλωσε σοκαρισμένος καθώς δεν γνώριζε το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού.

Από την πλευρά του ο κ. Μεντώνης δεν παρέλειψε να εκφράσει την απογοήτευσή του που «δεν με θυμήθηκε ούτε και μισός ηθοποιός» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «εκτός από την «Πομηλορού» (Δέσποινα Φοινικαρίδου)»., ενώ συγκινητική ήταν και η δήλωση θάρρους και αισιοδοξίας «είμαι εδώ και περιμένω, δεν χάθηκα».

«Εμείς χαθήκαμε» συμπλήρωσε και η Ελίτα και πέταξε το μπαλάκι στο ΘΟΚ, ο οποίος έπρεπε να ήταν, όπως είπε, και ο πρώτος που θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σήμερα είναι και η...μέρα του ηθοποιού.

Share/Bookmark

Ποιός μάτιαξε το TV PLUS; ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ"!

Κοίτα να δεις! Πάνω που λέγαμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι ένα καλό χαρτί για το TV PLUS, τελευταία στιγμή... Τατιάνα γιοκ!

Την Τατιάνα περιμέναμε, ο Ερμής Αραδίππου κόντρα στην ΑΕΛ μας βγήκε...

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της πρεμιέρας της εκπομπής "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ", το TV PLUS μάς ανακοίνωσε ότι θα προβάλει ζωντανά τον πιο πάνω ποδοσφαιρικό αγώνα. Για τη δε Τατιάνα ούτε λόγος. Ουδεμία ανακοίνωση που νας μας πληροφορεί για το δυσάρεστο: ότι δηλαδή λόγω τεχνικών προβλημάτων, η εκπομπή της κ.Στεφανίδου αναβάλλεται ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ !!!!!(όπως μας είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το κανάλι πριν από λίγο).

Και ξέρουμε όλοι τι γίνεται όταν η Τατιάνα αγριεύει, έτσι;



Αφού δε μας έκανε τη χάρη το PLUS, για πάρτε γεύση από την πρεμιέρα της εκπομπής του "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ":




UPDATE: Τελικά τα "τεχνικά προβλήματα" ήταν η... απαγόρευση της κάλυψης του αγώνα ΑΕΛ-ΕΡΜΗ που επέβαλαν (!!!) οι οπαδοί της ΑΕΛ στην LTV, που είχε και τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης του ποδοσφαιρικού αγώνα. Τώρα πώς βρέθηκε το παιχνίδι να μεταδίδεται από το PLUS...Τι να πούμε; Μάλλον τα "τεχνικά" προβλήματα θα γίνουν λίαν συντόμως... "δικαστικά". Άντε, καλά ξεμπερδέματα, αλλά by the way η Τατιάνα δε φταίει σε τίποτα (και φυσικά και οι τηλεθεατές....)!


Share/Bookmark

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Ο Σπύρος Σούλης και ο Κόκος ο πυροσβέστης

Και εκεί που έλεγα οτι τα έχω δει όλα με τα κυπριακά κανάλια, ξεπροβάλει μπροστά στα απορημένα μου μάτια κι αυτό. Έβλεπα που λέτε στο Σίγμα το "Άλλαξε το". Αυτή την εκπομπή με τον Σπύρο Σούλη, που ο κάθε εισοδηματίας, βλέπει να γίνονται αυτά που δεν πρόκειται να καταφέρει να φτιάξει ο ίδιος στο δικό του σπίτι. Και παίρνω που λέτε το τηλεχειριστήριο (ναι το ριμοτ κοντρόλ) για το γνωστό μου ζάπινγκ. Απο το Σίγμα και τον Σπύρο Σούλη στο "Άλλαξε το", πέφτω στον Αντ1 και πάλι με τον Σπύρο Σούλη, στο "Με το δεξί" (μια φορά, είτε με το δεξί είτε με το αριστερό, η εκπομπή η ίδια είναι). Αφού παίζετε την ίδια ώρα και οι δυο σας την ίδια εκπομπή με τον ίδιο παρουσιαστή και απλά διαφορετικό τίτλο, τότε απο προγραμματισμό πάτε περίφημα.


Και εκεί που λέω, τυχαίο θα είναι, απλά έτυχε. Λέτε να ήτανε όπως εκείνο το πρωινό που είδαμε την Μενεγάκη απο το ΡΙΚ και απο το Σίγμα την ίδια ώρα σε απευθείας σύνδεση; Μπά δεν νομίζω. Αυτή την φορά σκέφτηκα τυχαίο θα ήταν. Έλα όμως που ήταν μην γίνει η αρχή. Αυτή η κωμική σειρά πως την λένε, (με τα σκετσάκια, σάτυρες, ανέκδοτα κτλ) την παίζει ο Αντ1 με τίτλο "Τα σκερτσάκια", και το Σίγμα με λίγη ώρα διαφορά, με τίτλο "Τα σφηνάκια". Μιλάμε για την ίδια εκπομπή, με τους ίδιους ηθοποιούς, και το μόνο που αλλάζει είναι ο τίτλος της. Εγώ τώρα τί να πω; Δεν υπάρχουν άλλες εκπομπές ρε παιδιά; Ας κάνει και το Μέγκα την "Γεωργία την Πόρνη" με την ίδια πρωταγωνίστρια που έχει ο Αντ1, να τελιώνουμε!


Κάτι που ξέχασα να πώ στην προηγούμενη μου δημοσίευση έχει να κάνει και πάλι με την εκπομπή (;) "Καρίμπα", και το σόκ που έπαθα οταν άκουσα απο αέρος, την λέξη "η βίλλα". (και δεν μιλάμε για το σπίτι). Πόσο χυδαίοι ακόμα θα γίνεται έχω πολύ περιέργεια να δω. Αυτή η αρχή ραδιοτηλεόρασης τί κάνει; Dvd βλέπει πάλι;


Πάνω στο ζάπινγκ έπεσα και πάνω στη σειρά "Τρείς κι ο Κόκος", με τα πρώην "κοπέλια" Σμάραγδο Κλεοβούλου και Κώστα Βήχα, τον πρώην Ρίκκο Μάππουρο Γιώργο Ζένιο, και τον Κούλλη Νικολάου "ρε Σαβή ρε αρφέ μου". (Εδώ ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θυμήθηκα αυτή την τραγική διαφήμιση με τον Κούλλη Νικολάου να κάνει τον φοιτητή πυροσβέστη αν είναι δυνατό. Και δεν μας έφτανε που τον βλέπαμε στην τηλεόραση, βάλανε και την εφηβική του φάτσα και σε αφίσες στους δρόμους, λυπηθείτε μας!) Και επιστρέφω στην σειρά, που απο το λίγο που είδα, δεν έχει τίποτα να προσφέρει, με ενα παλιομοδίτικο χιούμορ, φτωχό σενάριο, και θυμίζει παραγωγές περασμένης δεκαετίας.


Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκεί στον Αντ1, όταν κάνετε σποτάκι με τα θέματα του δελτίου σας το βράδυ, φροντίστε να κλείνετε το μικρόφωνο, δεν είναι ανάγκη να ακούμε τες συζητήσεις και τα κουτσομπολιά των δημοσιογράφων σας. Ρόμπα γίνατε πάλι.

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΡΙΚ ξέρει πώς να υποστηρίζει το πρόγραμμά του!

Πόσοι τηλεθεατές παρακολουθούν τη νέα κυπριακή κωμική σειρά του ΡΙΚ

"Τρείς και ο Κόκος";

Την απάντηση μας δίνει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων των 18.00

Δείτε το video για να βρείτε την απάντηση!


Share/Bookmark

"Ράδιο... Karimba"

Μετά από τις δύο πρώτες εκπομπές, έχουμε και λέμε:

Καταρχάς το ανέκδοτο είναι must. Υπάρχει σαχλό, αισχρό ανέκδοτο σε εκπομπή; Σίγουρα είναι σατιρική, δε χωράει πλέον αμφιβολία!

Εξού και η εκπομπή "Karimba" του MEGA βγαίνει στις 23.00 το βράδυ (Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή) για να μπορούν να απολαμβάνουν εκεί στο mega την εποχή σεξουαλικής απελευθέρωσης, που χαρακτηρίζει όλο το φετινό κυπριακό πρόγραμμα (από τις έρευνες του πάνελ του «ΓΙΑ ΣΕΝΑ» μέχρι τους «Γυμνούς Αγγέλους», τυχαία νομίζετε ο Βίκτωρας μας λέει συνέχεια στο δελτίο ότι φέτος πραγματικά είναι κα-τα-πλη-κτι-κό;), χωρίς να ανησυχούν για το αυτί που μπορεί να τους τραβήξει η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Μόνο που δεν μπορούμε να δείχνουμε και να λέμε ό,τι θέλουμε από τις 23.00 και μετά, μόνο και μόνο επειδή είναι βράδυ.... Αγανακτισμένοι (Κύπριοι) τηλεθεατές (βλ. «ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ) ή βουλευτές (βλ. Αθηνά Κυριακίδου) παραμονεύουν όλες τις ώρες...

Πέρσι το ραδιοφωνικό δίδυμο, Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Ρούσος έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεπούτο στο “ALLAN DALLON” του SIGMA φτιάχνοντας διάφορα χιουμοριστικά σκετσάκια που σατίριζαν την τηλεοπτική και πολιτική επικαιρότητα, με εμφανές πρότυπό τους, τους «Αμαν», ενώ φέτος οι ίδιοι αποφάσισαν ότι δεν είναι ηθοποιοί -ο Χουλιάρας πάλι ότι η οικονομική κρίση είναι η τέλεια δικαιολογία του για να παράγει πολύ και φθηνό πρόγραμμα-, όπως είπαν στη Χριστιάνα μας, και προχώρησαν σε εκπομπή τύπου «Ράδιο Αρβύλα». Στους μεν Κανάκη Σερβετά πήρε κάτι χρονάκια για να προχωρήσουν από το ένα στο άλλο, στους δε Μέμνονα και Γιώργο μόλις κάτι μήνες. Βλέπετε, πάντα το ξεπατίκωμα είναι πιο γρήγορο από την εξέλιξη.

Επίσης, όπως είπαν τα παιδιά στη Χριστιάνα μας, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε οι τηλεθεατές τις κυπριακές παραγωγές με τις αντίστοιχες ελληνικές διότι τα «στάνταρτς» είναι πιο ψηλά στην Ελλάδα και δουλεύει πιο πολύς κόσμος για μια παραγωγή. Πολύ σωστά. Και βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί το στούντιο του «Αρβύλα» με τις μπλε σκούρες κουρτίνες για σκηνικό που έχουν στην «Karimba» ούτε και η ποσότητα του τηλεοπτικού υλικού που έχουν στη διάθεσή τους για επεξεργασία τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι που εργάζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μας αρκεί να σταθούμε στο ίδιο ύφος, τη θεματολογία και τη ραδιοφωνική ροή. Εδώ είναι που στάθηκε και έκανε το κλικ και ο Χουλιάρας. Σου λέει, αφού κάνουν που κάνουν ραδιόφωνο το πρωί, τι πειράζει να το κάνουν και το βράδυ; Άλλωστε στην «Αρβύλα» του ANT1, κάνουν κάτι (πολύ) διαφορετικό;

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το “Karimba”. Δηλαδή μια εκπομπή όπου τα παιδιά λένε αυτά που θα μπορούσαν να πουν -ή που λένε- και στο ραδιόφωνο κάθε πρωί, με τη διαφορά ότι εδώ μόλις τελειώσουν την ανάγνωση...... των κειμένων που έχουν μπροστά τους, ρίχνουν και από ένα βίντεο (με ή καθόλου επεξεργασία) που δεν είναι και δικό τους. Και εκεί ξεκινά η τηλεκριτική προγραμμάτων που προβλήθηκαν πριν από... μια βδομάδα. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή.

Σε άλλα (βίντεο) σκας και κανένα χαμόγελο (όπως αυτό με το Γιώργο Μιχαήλ και το EUROVOICE), σε άλλα πάλι, το βίντεο τελειώνει πριν καταλάβεις το λόγο που το βλέπεις σε επανάληψη από άλλο κανάλι (όπως το «αφιέρωμα» στη Νατάσσα Ευριπίδου), άλλα είναι αρκετά πετυχημένα (όπως αυτό με την ερώτηση της Γαβριέλλας στο Χαρίλαο Σταυράκη) και σε άλλα σχολιάζουν άλλ’ ντάλλων πράγματα ενώ το ζουμί είναι αλλού... (για παράδειγμα: Γίνεται να λέει ο Μιχαήλ «τη μία και δύο Οκτωβρίου» και να το αφήνεις να φεύγει ανακμετάλλευτο ή να σχολιάζεις το «Πολύ ωραία» της κοπελιάς που κάνει εκπομπή στα τοπικά κανάλια και να μη βλέπεις ότι στο ίδιο σου το σπίτι, την ίδια φράση επαναλαμβάνει ακόμη πιο συχνά η Χριστιάνα στο «Για σένα» ;) Οι τρείς φορές όμως την βδομάδα που θα προβάλλεται η εκπομπή, είναι όπως και να χει, κατόρθωμα για τα δεδομένα της Κύπρου!

Για να τελειώνουμε. Με καλύτερη στιγμή της εκπομπής τους τις τηλεφωνικές φάρσες και χειρότερη τα videos και τα ανέκοδτα -δήθεν- των τηλεθεατών, οι Ρούσος και Σωτηρέλης αφήνουν το ράδιο το πρωί για να κάνουν τα βράδια το «ράδιο.. Karimba»!

Η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ακόμη ξεκινήσει καλά καλά, αλλά Σωτηρέλης και Ρούσος μπήκαν φουριόζοι και εάν δε τεμπελιάσουν και το πάνε έτσι ολόχρονα, ίσως χτίσουν... και τηλεοπτική ζώνη που δε θα αργήσει να βρει και άλλους μιμητές. Ήδη το «Ψιλο Γαζί» από την Τρίτη πάει στις 22.00 το βράδυ (λόγω της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου) και αν φτιάξουν και αυτοί λίγο τη θεματολογία τους και το ρίξουν περισσότερο στην τηλεοπτική σάτιρα ίσως δούμε και ανταγωνισμό! Λέτε;


Share/Bookmark

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! ΚΑΡΙΜΠΑ - ΥΠΝΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2

Τί το ήθελα ψες να ανοίξω την τηλεόραση; Δεν έπαιρνα κανένα dvd καλύτερα; Πέφτω που λέτε ψες πάνω στο ζάπινγκ που έκανα, στο ΚΑΡΙΜΠΑ, με το γνωστό δίδυμο Σωτηρέλλης Ρούσσος. Αφού δεν είχε και τίποτα ενδιαφέρον εκείνη την ώρα, (το Σίγμα έπαιζε για πεντηκοστή επανάληψη τη σειρά "Θα σε δω στο πλοίο") είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Τί το ήθελα! Μια εκπομπή που σε τίποτα δεν διαφέρει απο το "Αλλαν Ντάλλων" εκτος απο το λογότυπο πάνω αριστερά. Αυτό όμως που με ενόχλησε ήταν άλλο. Πόση εμπάθεια ρε παιδιά! Εμένα και όλους εμας τους τηλεθεατές, δεν μας ενδιαφέρει αν εσείς φύγατε απο το Σίγμα, και θέλετε να βγάλετε τα απωθημένα σας στο γυαλί. Εμείς απλά θέλουμε να περνάμε ευχάριστα τα βράδια μας. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός οτι απο τα 20 βίντεο που έπαιξε η εκπομπή, τα 15 είχαν να κάνουν με εκπομπές του Σίγμα; Δεν λέω κι αυτούς τα τραβάει ο οργανισμός τους με τα διάφορα κουφά που μας προσφέρουν, αλλα κι εσείς, δεν πάτε πίσω. Και επιτέλους, σας ικετεύω δηλαδή, καταλάβετε οτι αστεία τύπου "ο καλαμαράς που φακκά η γλώσσα του, και δεν μπορεί να μιλήσει κυπριακά" δεν προκαλούν ούτε καν χαμόγελο, πόσο μάλλον γέλιο.

Προσπάθησα πάρα πολύ να το δω διαφορετικά το θέμα, αφού εκπομπές τέτοιου στυλ (Θέμος, Ράδιο Αρβύλα, Ψιλό γαζί) μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλα δεν μου άφησαν περιθώρια. Η εμπάθεια ήταν τόσο εμφανή, που ενοχλήθηκε ακόμα και ο απλός τηλεθεατής που δεν έχει σχέση με τα κανάλια. Πόσο Δημόπουλο να δούμε ρε παιδιά, λες και η τηλεόραση είναι τέλεια και ήρθε ο Δημόπουλος να την καταστρέψει. Κι αν νομίζεται οτι τα λέω αυτά επειδή έχω την όποια συμπάθεια για τον Δημόπουλο, απεναντίας, του τα χω και αυτού μαζεμένα, που την έχει δει Αυτιάς και Αρναούτογλου μαζί. Αν τον δώ και σε βραδινή εκπομπή, θα αυτοπυρποληθώ!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α