Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Οσκα-ρικ-ό λάθος!!!

Μπορεί ο "Κυνόδοντας" του Γιώργου Λάνθιμου να μην πήρε το Όσκαρ για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία, αλλά η παρουσιάστρια του ΡΙΚ κερδίζει άνετα "χρυσό βατόμουρο" !!!

Γιατί; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβαιτε!!!

υ.γ. Κρίμα που δεν το πήρε το αγαλματίδιο ο "Κυνόδοντας", αλλά υπάρχουν πάντα και χειρότερα στα Όσκαρ, διότι τι να πουν και οι αδελφοί Κοέν που έκαναν την ταινιάρα "TRUE GRIT" και έφυγαν όπως ήρθαν;


Share/Bookmark

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

RUN ΕΛΕΝΗ RUN!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ...ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ!!!!
Ο λόγος για την σειρά εποχής του ΑΝΤ1 "ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ" που γρήγορα "ξεπέταξε" και την δεκαετία του '90 [την οποία διανύει εδώ και μερικά επεισόδια......]!!!!!!!!

Με το "καλημέρα" της νέας δεκαετίας, οι ήρωες αποχαιρέτησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη,











αλλά και το fast food, πριν ακόμη αυτό κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά της Κύπρου!!!!











Στα επόμενα επεισόδια, ετοιμαστείτε να καλωσορίσετε, μαζί με τους ήρωες της σειράς: ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδίκτυο, κινητή τηλεφωνία και φυσικά το Millenium και ό,τι αυτό συνεπάγεται.....
Αναμένουμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια να δούμε την Ελένη να κλείνει ραντεβού και από το facebook!!!


Share/Bookmark

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η Γωγώ Αλεξανδρινού δίνει τη δική της εκδοχή σχετικά με το σχόλιό της για τον κ. Πισσαρίδη

Λάβαμε σήμερα το πιο κάτω e-mail από την παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA "ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ" Γωγώ Αλεξανδρινού με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση του blog μας με τίτλο "Έχεις δίκαιο Γωγώ μου, δε θα το ξανακάνω" και θεωρήσαμε ορθό όπως τη δημοσιεύσουμε, ώστε να ακουστεί και η αντίθετη άποψη, αυτή της παρουσιάστριας, πράγμα που θα το κάναμε άλλωστε, ακόμα κι αν η ίδια δε μας είχε προτρέψει μέσω της εκπομπής της σήμερα το απόγευμα.


"Αγαπητοί χειριστές του blog,

Με λύπη και απογοήτευση έχω πληροφορηθεί το σχόλιό σας που με αφορά προσωπικά σύμφωνα με το οποίο έκανα επίπληξη στον συνάδελφο Λουκά Φουρλά επειδή αναφέρθηκε στον Κύπριο Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη και του υπέδειξα ότι σπαταλά τον χρόνο της εκπομπής.


Αν δεν παρακολουθούσατε αποσπασματικά την εκπομπή θα αντιλαμβανόσασταν ότι με τον Λουκά έχουμε κάνει έναν ειρωνικό διάλογο μεταξύ μας μιας και είναι γνωστό τοις πάσι και κοινά αποδεκτό οτι τον κ. Πισσαρίδη και τα έργα του τα θυμηθήκαμε ως πολιτεία με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν εορτής.


Το θεωρώ εκ μέρους σας κακόβουλο, έναν διάλογο που έγινε με διάθεση επικριτική προς την πολιτεία και το κράτος, που δεν αξιοποίησαν έναν άνθρωπο όπως τον κ. Πισσαρίδη, να τον διαστρεβλώνετε, να τον παρουσιάζετε με τον τρόπο που έχετε πράξει και να αναφέρεστε απαξιωτικά προς το πρόσωπό μου. Λυπούμαι ειλικρινά".


Με εκτίμηση


Γωγώ Αλεξανδρινού

Δημοσιογράφος

Ως blog θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη -γιατί εμείς ξέρουμε να ζητάμε συγγνώμη - από την παρουσιάστρια, εάν όντως διαστρεβλώσαμε τα λόγια της και μιλήσαμε με απαξιωτικό τρόπο -εμείς το λέμε ειρωνικό ύφος, το οποίο είχε και ο ίδιος ο διάλογός της με τον συμπαρουσιαστή της-για το άτομό της και να διεκρινήσουμε από πλευράς μας, τόσο προς την ίδια όσο και στους αναγνώστες μας, αφού κι εμείς έχουμε από εδώ το δικό μας βήμα λόγου, ότι δεν παρακολουθήσαμε αποσπασματικά την εκπομπή ούτε το ίδιο το βίντεο που αναρτήθηκε στο blog ήταν αποσπασματικό -το βίντεο διαρκεί όσο και ο διάλογος που αφορούσε στο συγκεκριμένο θέμα που σχολιάσαμε. Δεν κόψαμε, δε ράψαμε τίποτα, δεν το περάσαμε από καμία τεχνική ή άλλου είδους επεξεργασία-. Τα λόγια της παρουσιάστριας ακούστηκαν επομένως, όπως ακριβώς ειπώθηκαν, απλώς το μόνο "κακό" που κάναμε, θα λέγαμε, είναι να το αναρτήσουμε και να σχολιάσουμε το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τη δική μας αντίληψη -δεν είμαστε δα και ο MYSTIFIER Νεόφυτος, να μπούμε στο μυαλό της Γωγώς και να ψυλλιαστούμε ότι η Γωγώ εκείνη τη στιγμή επέκρινε την πολιτεία, εκτός κι αν το "μη σπαταλάς το χρόνο της εκπομπής" απευθυνόταν προς τους αρμοδίους, οπότε πάμε πάσο.

Εάν ακόμη μου επιτρέπει η Γωγώ, θα ήθελα να διαφωνήσω με την άποψη ότι "είναι γνωστό τοις πάσι και κοινά αποδεκτό ότι τον κ. Πισσαρίδη και τα έργα του τα θυμηθήκαμε ως πολιτεία με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν εορτής" . Αυτή είναι δική σας άποψη αγαπητή Γωγώ και δε σημαίνει ότι τη συμμερίζεται όλος ο κόσμος. Συμφωνώ ότι "ουδείς προφήτης στον τόπο του" αλλά, προς πληροφορία σας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε στενή συνεργασία με τον κ. Πισσαρίδη πολύ πριν πάρει βραβείο Νόμπελ, ενώ μετά από την διεθνή του καταξίωση μέσω της απονομής του Νόμπελ, ο κ. Πισσαρίδης διδάσκει ήδη στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι όμως κακό, που έστω και κατόπιν εορτής, όπως λέτε, η πολιτεία αναγνώρισε ένα άξιο τέκνο της και ζήτησε τον επαναπατρισμό του για να τον αξιοποιήσει. Επομένως δεν καταλαβαίνω προς τι η επίκριση προς την πολιτεία μέσω ενός ειρωνικού σχολίου και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κατά την οποία ήδη το κράτος αξιοποιεί τις ικανότητες και τις γνώσεις του κ. Πισσαρίδη. Μην τα μηδενίζουμε όλα... Και για να το δούμε και από την άλλη όψη του νομίσματος, τα Μ.Μ.Ε. άραγε, πότε ανακάλυψαν τον κ. Πισσαρίδη; Πρίν ή μετά το Νόμπελ;

Θέλω συνεπώς να ζητήσω και πάλι ειλικρινά συγγνώμη απο την παρουσιάστρια εάν τη στεναχωρήσαμε και της "χαλάσαμε τη μέρα" και να τη διαβεβαιώσω ότι δεν είμαστε "επιτήδειοι" που έχουμε κάτι να κερδίσουμε εάν καταφερθούμε εναντίον της ούτε δημοσιεύσαμε την ανάρτηση με σκοπό να τη βλάψουμε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο। Απλώς είπαμε την άποψή μας!

υ.γ. "Εντάξει Γωγώ μου, δε θα το ξανακάνουμε" -αστείο!!!!-


Share/Bookmark

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΩΓΩ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ"!!!!

«Έχεις δίκαιο Γωγώ μου, δε θα το ξανακάνω»!!!!!

Ο Λουκάς Φουρλάς, σαν άλλη μετανοούσα Μαγδαληνή, ζητάει, με την πιο πάνω ατάκα, συγγνώμη από τη συμπαρουσιάστριά του Γωγώ Αλεξανδρινού επειδή... τόλμησε να πει τη γνώμη του και επειδή με αυτόν τον τρόπο σπατάλησε τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής!!!

Τι είπε ο άνθρωπος και «τα πήρε στο κρανίο» η Γωγώ;
Απλώς ο Λουκάς υπερασπίστηκε την εργασία που χάρισε το νόμπελ Οικονομίας στον Κύπριο καθηγητή κ. Χριστόφορο Πισσαρίδη, ο οποίος έκανε περήφανη όλη την Κύπρο, αλλά σύμφωνα με τη Γωγώ... δεν ξέρει τίποτα!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Μπορεί η εκπομπή να λέγεται «έχεις μέσον», αλλά για τον Λουκά Φουρλά θα λέγαμε πως «έχεις φλαντζίν» για να την αντέχεις!!!!


υ.γ. μήπως η «miss Αλλοδαπή 2009-10», όπως αυτοανακηρύχθηκε η ίδια η Γωγώ Αλεξανδρινού στη σελίδα της στο facebook, σήμερα «ήρτεν πόσσω» της, όπως λαλούμε και στην Κύπρο;


Share/Bookmark

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

The Next... ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!

Έλεος πια με το θέμα "ποιά θα είναι η επόμενη Μενεγάκη"
της κυπριακής τηλεόρασης!



Σαν τη Λερναία Ύδρα κατάντησε. Κόβεις ένα κεφάλι, φυτρώνουν άλλα δύο...


Εκεί που ξεμπερδέψαμε με τη "Μελενεγάκη" -που μεταπήδησε σε άλλη κατηγορία...-, τσουπ εμφανίστηκαν η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Νικολάου, η Γαβριέλλα Χριστοδούλου, η Χριστιάνα Σταύρου -για όσους είναι στη Λεμεσό και βλέπουν NTV- και πάει λέγοντας...

Αυτή όμως που έχει "πάρει κεφάλι" -στο νέο ριάλιτι της κυπριακής tv "The Next Ελένη Μενεγάκη" είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία, με τη νέα μόδα που σήκωσε στην εκπομπή της σήμερα "βρες το αίνιγμα και κέρδισε", βρίσκεται, δίκαια και με το σπαθί της βέβαια, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου!


Και όπως κάθε εστεμμένη, έτσι και η Χριστιάνα πρέπει να έχει και το κατάλληλο όνομα που θα εκπροσωπεί τον τίτλο της! Γι' αυτό και το "Χριστι-άνα", κομμένο, έτσι; Η "νέα Ελένη Μενεγάκη" δεν μπορεί να λέγεται τίποτε άλλο -ούτε Μαρία ούτε Άννα- παρά... Χρισταλένη!


Share/Bookmark

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

MEGA-ΛΑ ΛΑΘΗ!

Η πρώτη φωτογραφία μιλά από μόνη της


στη δεύτερη χρειάζεται κανείς να έχει και λίγη φαντασία ώστε να βρει περί ποίας Ευγενίας κάνουν λόγο οι MEGA-λοι!!!
Για την Μανωλίδου πάντως αποκλείεται, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και όχι στο Σηάτλ της Αμερικής....
Το ερώτημα φαίνεται θα μείνει αναπάντητο, αφού θα συμφωνήσουν μαζί μας και οι MEGA-ΛΟΙ ότι άλλη είναι η "Ευγενία" καί άλλη η"ευγένεια"!!!

Share/Bookmark

KARIMBA -ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ: 1-3!

Karimba -ΠΡΩΙΝΟ ΜOU : 0-1











Karimba - ΠΡΩΙΝΟ MOU: 0-2









Karimba- ΠΡΩΙΝΟ MOU: 0-3












Karimba - ΠΡΩΙΝΟ MOU:
1-3 !!!!!!!!!!!!!!!


Είναι γεγονός! Ο Μέμνων κατάφερε επιτέλους να κερδίσει τη Σκορδά!!!!!! Πού; Στο μέτρημα της κοιλιάς!!! Ο Μέμνων αναδεικνύεται σε αυτό το σημείο νικητής, αφού όσο και να φουσκώσει η κοιλιά της Φαίης, το σκορ δεν αλλάζει με τίποτα!!!


Share/Bookmark

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Όταν η ανακοίνωση γίνεται..σκηνοθετική άποψη!

Έχουν πολλή πλάκα τελικά εκεί στον ΑΝΤ1.
Πρώτα έβγαλαν τη διπλανή "καρτέλα", που εμφανίζεται στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς "ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ", για να προειδοποιήσουν τους γονείς για το ακατάλληλο περιεχόμενο της σειράς τους, αφού πρώτα όμως έγινε όλο το σούσουρο με την περίφημη σκηνή βιασμού όπου πρωταγωνιστούσε η ανήλικη Αυγή Πούργουρα, και αφού η σειρά έγινε πιο αθώα και από τη Χιονάτη και τους Εφτά Νάνους...

Με το που ξεκινά το χθεσινό επεισόδιο, με το ίδιος αυστηρό ύφος της πιο πάνω ανακοίνωσης, "έπεσε" και το προειδοποιητικό σήμα ότι η σειρά πλέον διαδραματίζεται στη δεκαετία του '90 ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για σειρά, που απαιτεί και μια αισθητική, και όχι για τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Alpha! Αλλά σου λέει προφανώς, αφού τόσο καιρό προσπαθούμε ανεπιτυχώς να πείσουμε ότι κάνουμε σειρά εποχής, ας μεταπηδήσουμε σε μια πιο γνώριμη δεκαετία που ό,τι και να δουν, δε θα μας παρεξηγήσει και κανείς.....(και προπαντώς η "KARIMBA" ...)
Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι τίποτα δεν είδαμε να θυμίζει την εν λόγω δεκαετία, εκτός κι αν η σόμπα πετρελαίου που προστέθηκε στο "μπορδέλο" της σειράς και η λιγδιασμένη "γκαζιέρα της γιαγιάς" που είδαμε στο σπίτι της Γκιούλ είναι αρχαιολογικά αντικείμενα αξίας και επομένως και all time classics....

υ.γ.: στα επόμενα βραβεία ΤΗΛΕΦΙΛ κάντε μας μια χάρη:

τις σειρές

ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

ΛΙΜΝΗ

τοποθετήστε τις σε μία ειδική κατηγορία και αναδείξτε την καλύτερη... παρωδία της χρονιάς!!!


Share/Bookmark

ΑΠΟ ΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"...

Το "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ξαναχτυπά και μας προσφέρει πολύ γέλιο μέσα από τις συμβουλές προς τους καπνιστές και τις στυλιστικές του προτάσεις προς την παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου του MEGA.

Share/Bookmark

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Το χτένισμα των...πτηνών!!!

Καλά, από την Αιμιλία Κενεβέζου τα έχουμε δει πλέον όλα.

Έτσι ακόμα και τώρα που, η σιδηρά κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ, την είδε ντε και καλά Κάρλα -Μπρούνι Σαρκοζί, δε μας κάνει εντύπωση, εκτός του γεγονότος ότι είναι ίσως η καλύτερη εμφάνιση της Αιμιλίας στο δελτίο του ΡΙΚ ever!



















Αντίθετα, αυτό που μας κάνει να διερωτώμαστε είναι πώς την είδε η
Γωγώ Αλεξανδρινού και παρουσίασε χθες τη μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή της ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ με μαλλί εμπνευσμένο από ..... πανέμορφα πτηνά όπως τα παγώνια, τους μαύρους κύκνους -που είναι τώρα και στη μόδα- κ.λπ. !!!!











Η αλήθεια είναι πως με τέτοια, λίγο υπερβολικά για την ώρα και το στυλ εκπομπής που κάνεις, χτενίσματα δίνεις ένα επιπρόσθετο κίνητρο στον τηλεθεατή για να σε παρακολουθήσει, τουτέστιν τσιμπάς νουμεράκια!!!
Γι' αυτό και την επόμενη φορά, θέλουμε από τη Γωγώ να τολμήσει ακόμη περισσότερο και να εμφανιστεί όπως η κοπελιά της φωτογραφίας





ή γιατί όχι όπως ο "Λάζαρος" από το ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ !!!

(μαζί με τον "Μήτσο" εννοείται!!!)


Share/Bookmark

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "ΤΟ ΝΗΣΙ" και η...κυπριακή διαφήμιση!

Την είδαμε στη διαφήμιση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να επενδύει στη γνώση, μετά από την παρότρυνση του καθηγητή της Γιώργου Χωραφά, και να εκστομίζει την πετυχημένη ατάκα "το 'χω" !!!




Και όμως η κοπέλα της πετυχημένης διαφήμισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου είναι η Ευγενία Δημητροπούλου που υποδύεται την Άννα, τη μια από τις κόρες του Γιώργη και της Ελένης, στην δημοφιλή σειρά του MEGA "ΤΟ ΝΗΣΙ"!



Πάντως, τόσο στη διαφήμιση όσο και στη σειρά, η παρουσία της Ευγενίας μόνο απαρατήρητη δεν περνά...
Άν το χει, λέει; Και με το παραπάνω...
Share/Bookmark

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ!


Μπορεί η Χριστιάνα Θεοδοσίου να επέστρεψε στη tv....,

ωστόσο ο τίτλος της "βασίλισσας του σαρδάμ" ανήκει πλέον στη Στέλλα Στυλιανού, την οποία μπορεί να "απολαύσει" κανείς στην εκφώνηση του μικρού δελτίου ειδήσεων στο πλαίσιο της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του SIGMA "ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ". Το κορίτσι μάς έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι έχει ένα θέμα με τον τονισμό -έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πρόπαραληγουσα- διαφορετικά δεν εξηγείται το πώς μπορεί να λέει "σκουπίδιων" και όχι "σκουπιδιών" (όπως την άκουσα να λέει μια μέρα -ακούστε και στο πιο κάτω βίντεο πώς εκφέρει την αιτιατική πληθυντικού της λέξης "άνθρωπος"!), αλλά σήμερα επιβεβαιωθήκαμε και για κάτι ακόμα: ότι όταν εκφωνεί τις ειδήσεις, δεν καταλαβαίνει και τί λέει, αφού εκτός από τον τονισμό που δεν γνωρίζει σωστά, αγνοεί και την ύπαρξη κάποιων λέξεων...

Δείτε το βιντεάκι για να ακούσετε τα σαρδάμ της Στέλλας και κυρίως για να μάθετε με ποιούς μπέρδεψε η Στελλίτσα τους "κοινωνικούς φορείς" αυτής της χώρας...

Χα, και ο Νικήτας δίπλα της, απλώς θεός κάθε φορά που πετάγεται και κόβει την παρουσιάστρια όταν αυτή πάει να πει κάτι δικό της! Γουστάρω!!!!


Share/Bookmark

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

The oscar goes to... ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Τιμητικό όσκαρ (αφού είχαν και σχετικό θέμα χθες βράδυ) πρέπει να δώσει η εκπομπή KARIMBA στη σειρά του SIGMA «Φόντο Κόκκινο», αφού με τα δεκάδες σαρδάμ τους (σκηνές που οι ηθοποιοί λένε λάθος τα λόγια τους περνάνε κανονικότα και από το σκηνοθέτη και από το μοντάζ και βγαίνουν στη tv!), κρατάνε τη σατιρική εκπομπή του MEGA ακόμη στον αέρα!

Πάντως για όλους εμάς που δε βλέπουμε την καθημερινή κοινωνική σειρά του SIGMA, η προσφορά του MEGA μας είναι πολύ βολική και την εκτιμούμε δεόντως!




υ.γ.: το quiz με τον Τρύφωνα Σαμαρά μου φαίνεται πως μόνο για τους παρουσιαστές της "KARIMBA" ήταν σπαζοκεφαλιά, καθώς το βιντεάκι ανακαλύφθηκε από άλλους πολύ πιο πριν...

Share/Bookmark

Πήγε στο κυπριακό "ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ" και έφαγε...χυλόπιτα!

Άλλοι πάνε για να ψήσουν και άλλοι για να «ψήσουν» τις παίκτριες!

ΤΟ ΡΙΚ παρουσιάζει τα απογεύματα ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ (ντοκιμαντερίστικο)

ριάλιτι πρόγραμμα.....

Συντονιστείτε κι εσείς!

Εκτός από τους Ρικάδες που μπέρδεψαν το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ με ντοκιμαντέρ (αντί να μας δείχνουν τους παίκτες να μαγειρεύουν, τους βάζουν να στήνονται και να παρουσιάζουν αυτά που ήδη μαγείρεψαν, ο δε εκφωνητής μας λέει τα υλικά για τις συνταγές...) και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι φαίνεται να μπέρδεψαν την εκπομπή με το «Χρυσό κουφέτο» ή το «Ραντεβού στα τυφλά», διαφορετικά δεν εξηγείται η κίνηση που έκανε ο Μηλίκουρος να δώσει ένα λουλούδι στη συμπαίκτριά που καθόταν στα αριστερά του (και όχι μόνο αυτό, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στο τέλος)!

Όπως όμως ήταν αναμενόμενο, αφού σε εκπομπή μαγειρικής βρισκόμαστε, «έφαγε» χυλόπιτα, κατι που ο ίδιος δε δίστασε να αποκαλύψει στην κάμερα, αλλά και οι του ΡΙΚ να προβάλουν! Συντονιστείτε, το ριάλιτι show α λά ντοκιμαντέρ του ΡΙΚ τώρα ξεκινά! Μαζί και η προσφορά του ΡΙΚ στον...πολιτισμό!


Share/Bookmark

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

έτσι τα κατάφερε η Ρούλα να "βγάλει" όλο το "BIG BROTHER"!

Το "big brother" τελείωσε και στο τελευταίο ζωντανό πρόγραμμα, η Ρούλα Κορομηλά φρόντισε να δείξει σε όλους (και κυρίως στους επικριτές της) πώς άντεξε όλο αυτό τον καιρό στην παρουσίαση του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι: φτιάχνοντας σώμα!
Share/Bookmark

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΟΧΗΣ...

Εκτός από δραματικές σειρές εποχής ("βλ. Γυμνοί Άγγελοι"),
το MEGA Κύπρου διαθέτει και δελτίο εποχής!!!!!!!
Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι τους (παρασυρμένοι άραγε από τις ιστορικές εποχές που ζει η Αίγυπτος, ποιός ξέρει;;;) θυμήθηκαν στο κεντρικό δελτίο την καθαρεύουσα και μας γύρισαν πίσω 40 χρόνια (και βάλε)!
Το μόνο που απομένει τώρα είναι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος να αρχίζει το δελτίο με τον τρόπο του Μακαρίου:
"Ελληνικέ, κυπριακέ λαέ, γνώριμη είναι η φωνή που ακούεις. Γνωρίζεις ποιός σου ομιλεί...."!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α